| supremxxxoxo a întrebat:

Iti poti imbunatatii fizicul prin meditatie,in special chipul, parul.? FUNDA VOT

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca te referi la biochinezie:http://bucurialuisatan.com/biochinezia/

| supremxxxoxo explică (pentru anonim_4396):

Ce sti despre asta.Ma interseaza./!

| anonim_4396 a răspuns (pentru supremxxxoxo):

Cat ai citit atata stiu si eu!

19 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Nu se poate asa ceva.

| Narcis2007 a răspuns:

Nu...

| Holiday a răspuns:

Daca meditezi in timp ce stai pe un scaun la coafor si cineva se ocupa de parul tau, bineinteles. laughing

| sublime89 a răspuns:

Ar vrea oamenii sa poata.

| CinevaNou a răspuns:

Evident ca da, gasesti cateva exemple chiar aici pe site!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt intr-un grup din asta, de yoga, dar nu facem decat sa ne balonam cu aer, sa dansam chestii ciudate si sa ne prefacem ca nu avem probleme cu cardul.
nu stiu, e foarte greu ca fata mea sa arate profund
sunt doar mai putin obosit si rece.

| Zenit313 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel mai realist comentariul! laughing Respect!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zenit313):

Oh multumesc!laughing

| Annaaaaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

In ce grup esti tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da.da trebuie sa mergi la meditatie la tati obiectele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti poți îmbunătăți felul in care-ti percepi fizicul, pe care il vei transmite si celor din jurul tau.

| TheRealDaniel a răspuns:

Nu cred ca asa ceva se poate, nu merita incercat, nu o sa se intamplem, fizicul se schimba in timp, poate cu putin tratament o sa ajungi forma dorita de tine. iti poti vopsi pur si simplu parul daca nu iti place.

| supremxxxoxo explică:

Ma refer la imbunatatirea unor trasaturi, pe care vreai sa le imbunatatesti si sale vada si ceilalti si tu. Nu e o schimbare radicala dar totusi. Te mai imbunatatesti. A avea o viziune cu tine imbunatatit si a medita se poate transforma in realitate?

| supremxxxoxo explică:

Si nu ma refer la schimbarea culorii parului. Din cauza stresului parul este mai urat, uscat.,

| KaterinaРомановский a răspuns:

Da....cu ajutorul unui chirurg plastician care va medita adanc si profund asupra ta atunci cand vei fi intins pe masa de operatie. Si sa vezi ce lucrare ii iese dupa aia, de zici ca meditatia chiar a avut succes!

| Oleg20 a răspuns:

Nu, meditaţia te ajută să te linişteşti şi să uiţi pe un timp de problemele tale. Meditaţia te ajută să-ţi găseşti liniştea interioară dar nicidecum nu îţi îmbunătăţeşte fizicul din păcate.

| LinuxXx a răspuns:

Nu ajuta. Meditatia ajuta doar la limpezirea gandurilor si de obicei iti optimizeaza munca. Te smiti mai usurat. Totusi ce cauta intrebarea ta la religie? rolling on the floor

Întrebări similare