Nu înseamnă nimic. Biblia nu spune ca înseamnă ceva.Azi Dumnezeu ne vorbește prin Biblie, nu vise.Nu ai de ce sa te îngrijorezi.
Cmf iahve? o duce bine? iisus cmf? numai vine sa bem un vin la vreo nunta sa vina in Romania sa faca vin ca vine campania electorala, poate ca face bere si mici
Visul acela a fost doar un vis si atat, nimic mai mult, este asa de ciudat ca oamenii care cred in Dumnezeu il viseaza, si oamenii care nu cred nu il viseaza, iar eu fac parte din cei care nu il viseaza, pentru ca nu cred in existenta lui, astea sunt doar niste minciuni spuse acum cateva mii de ani, de niste oameni care credeau ca pamantul e plat.
Poate ca din asemenea vise s-au nascut unele religii, pe vremea cand oamenii nu stiau sa faca diferenta intre un vis si realitate, cam asa ca si tine.
Dumnezeul biblic era un criminal in carne si oase care avea nevoie sa manance un miel la micul dejun si unul la cina stropiti cu cativa litri de vin, ulei de masline si turte.
Nimic de divin nu a avut din fericire.
Niste ingnoranti l-au divinizat si l-au facut sa para ceea ce nu era.
Un vis e doar un vis. N-are nici o legatura cu realitatea. Daca ar fi real tot ce visam, ar fi vai si amar. Ce daca ai visat cu Dumnezeu? Multi care se drogheaza il „viseaza" si vorbesc cu el. E doar o halucinatie in cazul lor. Altii care is in moarte clinica, viseaza ca merg in iad sau rai, altii nu au nici o experienta de genul, si se intampla doar in cazul crestinilor treaba asta. E o explicatie medicala pentru toata treaba asta, la creier se secreta o substanta care produce halucinatii, nu stiu exact sa explic, si daca omul se afla si in perfuzii in spital, sub efectul a alor medicamente, halucinatia se intensifica. Asta asa, ca exemplu legat de faptul ca ce visezi nu e adevarat, cate vise sunt cu Dumnezeu, rai, iad etc. sunt?
Bai pai chiar foarte multe... Am vzt tot felul de cazuri din astea si toti ziceau acelasi lucru ce ai zis tu... dar mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Dar poti sa imi spui de ce verisoara mea a vzt Capra neagra? ma rog st ca am scris oaia
E ca si cum te-as intreba eu pe tine de ce am visat ca aveam super-puteri. Nu e nici o diferenta intre visul cu Dumnezeu, capre negre, iaduri si raiuri si visul pe care l-am avut eu. Toate sunt imaginatia omului. Esti tu profet, ca Dumnezeu sa iti vorbeasca prin vise? Esti un pacatos ca si mine, ca oricare, nu vreun profet. Indeplineste Dumnezeu vreun scop cu ajutorul tau, cum a fost cu Iosif, tatal adoptiv al lui Isus? Apoi, nici un om nu il poate vedea pe Dumnezeu si sa traiasca. Ce ti-a zis Dumnezeu in vis? Doar ti s-a aratat, si atat. Cand iti da o misiune sau iti spune scopul sau, atunci revino si te cred. si trebuie sa fi profet pentru asta. Indeplinesti cerintele pentru a avea un astfel de privilegiu? Dumnezeu nu se „arata" doar ca sa fie admirat. Daca nu stii de ce ti s-a aratat, inseamna ca a fost doar un vis. Doar nu il visai degeaba daca el vroia sa ti se arate.
Nu inseamna nimic! Visele pot fi provocate de demoni, sa-si bata joc de tine, aparand infatisati in ingeri si alte naluciri.Eu pot sa visez orice, ca nu o sa cred. Poate sa vina si Dumnezeu in vis, eu nu o sa cred. Daca iti mai apare in vis pune-l sa se inchine cu tine.