Gresit.
Evoluam din generatie in generatie.
Uita-te cum arata bunicul tau si cum aratau oamenii de acum 70 de ani si uita-te cum aratam acum.
Fi serios, o sa vezi diferenta cand o sa ai copii.
E vorba si de circumstante si ai tu impresia ca nu am evoluat. Nu am mai evoluat deoarece datorita inteligentei am reusit sa ne oferim lucrurile pentru care inainte ne chinuiam. Cum ar fi caldura corpului care inainte era sustinuta de parul excesiv de pe corp care in timp sa pierdut deoarece sursa de mentinere a temperaturii optime s-a schimbat in haine. Forta fizica a mi-a scazut deoarece nu mai trebuie sa vanam pentru hrana. In plus evolutia din ultimi ani a fost mai mult interioara, odata cu boli si virusi din ce in ce mai puternici si corpul nostru se adapteaza.
De la generatie la generatie se evolueaza, schimbari mici 1% se vad in milioane de ani, cand vorbim de mamifere, banuiesc ca ne va creste capul in timp ce muschii ...sistemul osos, etc se vor atrofia, datorita stilului de viata tot mai tehnologizat.
Poate e nevoie de mai mult timp pana sa apara niste schimbari mai mari, schimbari apar doar ca sunt foarte mici. Ar trebui analizate si alte mamifere pe aceiasi perioada. si facuta o comparatie
@eeusebi
Bă inteligentule, maimuţele nu evoluează că s-au adaptat mediului.E mai logic că dumnezeu a creeat omu din ţărână nu? Copil pământ...
Eu nu cred asta chiar daca pare foarte logic dar acum maimutele de uce nu evolueaza
LisaJulie întreabă: