Nu poti sa faci nici un pact, pentru ca diavolul nu-ti da niciodata nimic cu adevarat.
daca faci un pact pentru o masina de exemplu se poate sa moara tatal tau si sa-ti lase tie masina, si asa e in general cu toate "afacerile" facute cu diavolul, nu-ti aduc niciodata nici un profit adevarat.
Diavolul este în realitate o invenţie a oamenilor, pe care să poată da vina pentru păcatele lor
Sa faci un pact cu un personaj imaginar, este doar o pierdere de timp.
Un pact cu diavolul e greu de facut, sa il invoci pe satan e complicat, mai bine faci un pact cu un demon inferior, dar ai grija, ca te poate pacali usor daca nu esti atent la detaliile spuse de el. In plus, odata ce ai incheiat pactul, nu mai poti da inapoi.
Daca chiar esti interesat am ceva aici. http://nicoledewalt.com/vrajile-sfantului-ciprian-un-pact-cu-diavolul.html
Poti citi si Cheile lui Solomon.
Diavolul nu exista! Daca exista, Dumnezeu il putea distruge caci El este atotputernic. Sau, daca crezi varianta ca diavolul e Lucifer sau Satan, acestia sunt insi oarecare care apar doar in biblie, nu sunt documentati istoric. Diavolul nu puta descinde din ei pentru ca Dumnezeu ar fi stiut dinainte de urmarile nasterii lor si ar fi impiedicat toate astea. Dracu vine din latina si inseamna sarpe sau balaur (stiu si eu de unde pana unde). Cum poti crede ca Dumnezeu, administratorul universului, sta sa se razboiasca cu un sarpe? De asemenea, diavol provine tot din latina orala si inseamna om barfitor.Deci e vorba de o ''satanizare'' a unor cuvinte inofensive luate din latina orala care e chiar o limba moarta. Cu siguranta latinii nu dracuiau de fiecare data cand vorbeau de serpi sau balaurii din legendele romane. Dumnezeu e unicul stapanitor al universului, iar diavolul sau cum ii zici tu e o inventie menita sa bage frica in oamenii creduli.