Are legătură cu spiritismul și în felul acesta intri în legătură directă cu demonii. Sunt foarte periculoși.
Minti. De fapt religiile antice ii surprinde ca fiind pozitivi. De ce religia ta criminala si plina de contradictii ar fi mai credibila?
Sumerieni scria despre miss Lilith că ucide nou-născuți și că omoară culturi, foarte bine o suprindea, dacă era cosiderată demoniță până și de cei despre care voi spuneați că o venerează. Alt caz ar fi Seth despre care se spunea că aduce haos, distrugere și întuneric. Sahmain nu era o sărbătoarea a ball mascatului, de exemplu, era sărbătoarea prin care celtici credeau că spiritele rele vor fi păcălite de muritori ca să nu le distrugă recoltele și casele. Belzebub zeul muscă, era "venerat" de babilolieni pentru că atrăgea tot felul de insecte și distrugea culturiile. Vrei alte exemple. pentru că găsesc unele mai relevante. Ideea de fond este că și păgâni aveau proprii lor demonii, pe care ghici ce, îi considerau malefici.
Adu dovezi pentru tot ce ai zis si poate te cred. Apropo, daca vii cu linkuri de pe Wikipedia cred ca o sa plesnesc de ras.
Ți-aș da. dar ești băiat mare, le găsești și singur dacă nu cauți tâmpeni gen Joy of Satan.
Aș căuta dacă aș ști că nu-mi pierd timpul. Tu ești cel care trebuie să-și dovedească afirmațiile în cazul de față, nu eu.
Riscul e că pe urmă te vizitează demonii, devii robul lor. Dacă cauți experiențe spirituale e mult mai împlinitor să-l provoci pe Dumnezeu, Creatorul nostru să ți se reveleze nimeni din lumea spirituală nu te iubește mai mult și nu-ți vrea binele așa cum o face EL.
Ce-mi place ca astia chiar cred orice 'vant' aruncat din filmele horror, ma amuz copios!
Nu exista nici un risc. Dar trebuie sa ai in vedere ca aia nu face ce poate te astepti tu sa faca si drept urmare sa nu plangi dupa bani apoi.
RoxanaGhost întreabă: