Flacăra Neagră (Vatra Nexion) nu primea membrii noi și discuțiile cu ei duceau doar la o singură concluzie. Cărțile filozofiei și stilului de viață ONA pe care le poți găsi integral pe internet în format PDF (puse chiar de o reprezentantă ONA pentru ca informația să circule liber), asta în cazul în care nu dorești să le achiziționezi. Dacă dorești să afli pe de altă parte dacă grupul mai activează un răspuns ceva mai concludent ai putea să-l contactezi pe Filip Pruncu, primul din România care a creat un forum de ocultism și i-a cunoscut personal pe cei din Vatra Nexion. Îl poți găsi pe Facebook prin accesarea acestui link:
https://www.facebook.com/filip.vladimir.319
sau căutându-l personal prin numele Filip Unu (Des Esseintes)
Cât despre integrarea într-un Nexion, în România, nu știu ce să zic, dar pare o idee cam irealizabilă. Practicanții nu sunt atât de serioși și efervescenți și nici mulți, pentru că până la urmă asta și promovează ONA, practicanți puțini dar calitativi.
Multumesc mult!
Da,de primit nu primeau membrii noi,speram ca daca i-au legatura cu ei, sa ma ajute cu indrumarea spre un nexion(sunt adeptul individului, dar sunt scrieri ce cer apartenenta la un grup).
Iar de informatii, nu e lipsa, am gasit site ul principal al O9A(o9a.org) si chiar varianta arhivata a site-ului lor (https://web.archive.org/......index.htm) site pe care vreau sa l reconstruiesc si sa mai adaug informatii.
Poate pe viitor,ideea de nexion,se va dezvolta si in tara noastra,dar cu siguranta exista practicanti extraordinari, si poate unii vor vedea randurile astea, si vor sta in umbre.
Ma bucur ca mi-ati raspuns, recunosc ca nu prea aveam speranta de un raspuns.
Apreciez enorm, si va multumesc pentru ajutor!
Ai fi mai fericit dacă ai cauta flacără alba a credinței în Creator nu sa te aliezi cu satan cel rebel și aducător de nefericire.
Salut.
In cazul in care ai mai fi interesat, sau in cazul in care altii ar fi interesati.
La un moment dat am fost destul de entuziasmat de ona si am pastrat o anumita corespondenta cu cei de la Flacara Neagra. Am salvat site-ul lor(atat fn cat si cel de la vatra nexion) precum si scrierile lor(sinister tales, poezii etc). Am o arhiva destul de consistenta in ceea ce privesc materialele de acest fel. In cazul in care le va dori cineva, sunt dispus sa le impartasesc si cu altii, pentru mine nu mai reprezinta vreun interes.
Salut! Și eu sunt interesat de acest subiect, fiind singurul motiv pentru care am creat acest cont, voiam sa te întreb dacă ai reușit sa reconstruiesti site-ul și dacă ai putea să furnizezi mai multe surse legate de practici, ritualuri de inițiere, et cetera.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: