Maria, mama lui Isus a fost fecioara pana in momentul nasterii Domnului ( chiar si in timpul sarcinii a fost fecioara deoarece sarcina ei a fost de la Duhul Sfant, nu printr-o legatura umana). Dupa nasterea Domnului nu a mai fost deoarece Biblia spune ca Isus a mai avut si alti frati care au fost copiii Mariei si ai lui iosif sau in orice caz, ai unui barbat ( deoarece Biblia nu mai spune nimic despre Iosif, logodnicul Mariei in momentul nasterii Domnului).
Da ea a fost cea mai neprihanita si credincioasa dintre fecioare, de aceea Dumnezeu a ales trupul ei curat pentru a se naste Mantuitorul lumii.
Da. Cuvantul lui Dumnezeu spune ca Maria nu stia de barbat.
Stiintific multe nu sunt posibile, tocmai de aceea n-ai cum demonstra multe lucruri legate de Dumnezeu stiintific.
El intrece orice pricepe, Dumnezeu a facut si inca face de ras stiinta!
Desigur, pina a facut cunostinta cu sf cremvusti, a fost fecioara. Si isus s-a intrupat dintr-un spermatozoid trimis de dumnezo' tatal prin conexiune 3G.
Du-te ba si lasa-ne, cu intrebarile tale de om incult! citeste biblia daca vrei sa stii, ca in felul asta poate mai capeti si tu nitel cultura generala!
1. Deci. Maica Sfanta Maria a fost fecioara, altfel nu ar fi fost aleasa de Dumnezeu sa-l aduca pe lume pe Isus.
2. Fecioara Maria a ramas insarcinata cu Isus de la Duhul Sfant. Iar cat despre acel verset din Matei 13:55. Isus ii numea pe totii ca fiind fratii si sorele lui. Deci in concluzie Maica Domnului(Fecioara Maria) a fost fecioara, ea nu a cunoscut niciun barbat. Iar Ea si Iosif nu au avut nici o relatie.
Deci Maria și-a tras-o cu Duhul Sfânt?
Nu. esti tu proasta. Du-te la un preot sa-ti explice mai bine. ca nici eu nu stiu exact.
Dă dă, acum merg la popă. îi trimit înainte un mail să știu dacă are agenda liberă și-l întreb istoria Mariei fecioara care și-a tras-o cu wi-fi-ul (sau conexiunea 3G - credits to KodrutZ)
Da, Maria a fost fecioara pana s-a nascut Cristos, apoi nu, pentru ca dupa Isus, Maria a mai avut copiii, asa cum se arata in Marcu 6:3, Matei12:46 si Ioan 7:5
Dupa crestini da o fost virgina, stintific nu se poate asa ceva in fine cand te doare capul la ce apelezi la stinta sau la religie, cand da peste tine o masina te va ajuta rugaciunuile sau doctori? in fine fiecare crede ce vrea
Prost mai ești! Mariea o avut copii biblic arătă ( Matei 13.55)
Am scris eu inteligento ca nu o avut?
Ce dovadă areți că nu o avut
Parca esti pocaita miai dovedit credinta, ma fata eu n-am spus ca nu o avut copii ce ai?
Ă boule! tu dai răspuns ori te contrazici?
Da a fost fecioara ea nu a avut contact sexual cu nimeni si l a nascut pe Iisus din puterea sf duh
Autumnfeelings întreabă: