| Mșa a întrebat:

Salut Mariea mama lui Isus o fost fecioară sau nu?

Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Maria, mama lui Isus a fost fecioara pana in momentul nasterii Domnului ( chiar si in timpul sarcinii a fost fecioara deoarece sarcina ei a fost de la Duhul Sfant, nu printr-o legatura umana). Dupa nasterea Domnului nu a mai fost deoarece Biblia spune ca Isus a mai avut si alti frati care au fost copiii Mariei si ai lui iosif sau in orice caz, ai unui barbat ( deoarece Biblia nu mai spune nimic despre Iosif, logodnicul Mariei in momentul nasterii Domnului).

25 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da ea a fost cea mai neprihanita si credincioasa dintre fecioare, de aceea Dumnezeu a ales trupul ei curat pentru a se naste Mantuitorul lumii.

| Mșa explică (pentru EmaS):

Da ea înainte ca săl nască a fost fecioară dar după aceia nu, de ce se spune Mariea pururia fecioară în Bisericile pe când biblia arată că o avut copii,.

| Esperança a răspuns:

Da. Cuvantul lui Dumnezeu spune ca Maria nu stia de barbat.
Stiintific multe nu sunt posibile, tocmai de aceea n-ai cum demonstra multe lucruri legate de Dumnezeu stiintific.
El intrece orice pricepe, Dumnezeu a facut si inca face de ras stiinta!

| MMihai a răspuns:

Dacă era normală, până să își înceapă viața sexuală, poate era fecioară.

| Woodenpints91 a răspuns:

Între degete la picioare.

| KodrutZ a răspuns:

Desigur, pina a facut cunostinta cu sf cremvusti, a fost fecioara. Si isus s-a intrupat dintr-un spermatozoid trimis de dumnezo' tatal prin conexiune 3G.

| anonim4565 a răspuns:

Da

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Du-te ba si lasa-ne, cu intrebarile tale de om incult! citeste biblia daca vrei sa stii, ca in felul asta poate mai capeti si tu nitel cultura generala!

| Annie2498 a răspuns:

1. Deci. Maica Sfanta Maria a fost fecioara, altfel nu ar fi fost aleasa de Dumnezeu sa-l aduca pe lume pe Isus.
2. Fecioara Maria a ramas insarcinata cu Isus de la Duhul Sfant. Iar cat despre acel verset din Matei 13:55. Isus ii numea pe totii ca fiind fratii si sorele lui. Deci in concluzie Maica Domnului(Fecioara Maria) a fost fecioara, ea nu a cunoscut niciun barbat. Iar Ea si Iosif nu au avut nici o relatie.

| Mindreader13 a răspuns (pentru Annie2498):

Deci Maria și-a tras-o cu Duhul Sfânt?

| Annie2498 a răspuns (pentru Mindreader13):

Nu. esti tu proasta. Du-te la un preot sa-ti explice mai bine. ca nici eu nu stiu exact.

| Mindreader13 a răspuns (pentru Annie2498):

Dă dă, acum merg la popă. îi trimit înainte un mail să știu dacă are agenda liberă și-l întreb istoria Mariei fecioara care și-a tras-o cu wi-fi-ul (sau conexiunea 3G - credits to KodrutZ)

Răspuns utilizator avertizat
| Archdaemon a răspuns:

Iisus cu un singur "i" inseamna magar...

| danay72 a răspuns:

Da, Maria a fost fecioara pana s-a nascut Cristos, apoi nu, pentru ca dupa Isus, Maria a mai avut copiii, asa cum se arata in Marcu 6:3, Matei12:46 si Ioan 7:5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa crestini da o fost virgina, stintific nu se poate asa ceva in fine cand te doare capul la ce apelezi la stinta sau la religie, cand da peste tine o masina te va ajuta rugaciunuile sau doctori? in fine fiecare crede ce vrea

| Mșa explică (pentru anonim_4396):

Prost mai ești! Mariea o avut copii biblic arătă ( Matei 13.55)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mșa):

Am scris eu inteligento ca nu o avut?

Ce dovadă areți că nu o avut

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mșa):

Parca esti pocaita miai dovedit credinta, ma fata eu n-am spus ca nu o avut copii ce ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate femeile au fost fecioare, absolut toate, deci si Maria mama lui Iisus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mata era? cand s-a culcat cu boul ala de te-a facut?

Ă boule! tu dai răspuns ori te contrazici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma de ce-mi spui mie bou? ca nu eu te-am facut? nici no cunosc pi mata? daca te faceam eu ieseai om nu vital.

| misssknow a răspuns:

Da a fost fecioara ea nu a avut contact sexual cu nimeni si l a nascut pe Iisus din puterea sf duh

Întrebări similare