anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, mi-am procurat o haină de la second-hand și am adormit în ea, am avut niste coșmaruri îngrozitoare in acea noapte, nu vreau sa trec la detalii, a fost ceva neobișnuit, de parcă îmi controla visul altă ființă, mi-a și vorbit ceva ce știam doar eu... apoi am realizat că visez dar nu mă puteam mișca și m-am trezit exact in poziția aia. Pe scurt am povestit. Întrebarea mea e la general: Poate intra în subconștientul celui ce o poartă, persoana care a purtat acea haina, in caz că ea nu mai este în viață? Am avut ocazia să am amintirile celelalte persoane? Poate cauza nu a fost asta dar că m-am trezit la 3 pentru că am auzit că telefonul era deschis și rula un film, adică trezirea brusca la ora târzie...dar a fost prea tare visul. Nu mă adresez doar la religioși dar și la cunoscătorii de magie, pentru că știu că nu-i doar o invenție. Probabil că trebuia să o trec la științe și filosofie dar aia vin doar cu teorii precare. Vorbesc serios, nu-i nici o glumă.

Răspuns Câştigător
| vmorghulis a răspuns:

În general, nu există dovezi științifice care să susțină că hainele sau obiectele purtate anterior de o persoană pot avea o influență asupra subconștientului celeilalte persoane care le poartă ulterior. Este posibil ca experiența ta să fie doar un simplu coșmar, care poate fi declanșat de diverse factori, cum ar fi stresul, anxietatea, consumul de alimente sau băuturi înainte de culcare sau chiar haina în sine care poate avea un miros sau o textură neplăcută, ceea ce poate fi suficient pentru a declanșa un coșmar.

Cu toate acestea, în anumite practici spirituale sau culturale, se poate crede că hainele sau obiectele purtate de o persoană pot fi încărcate cu energie sau amintiri și pot fi transmise celor care le poartă ulterior. Acest lucru poate fi văzut în unele tradiții religioase, cum ar fi creștinismul, unde relicvele sfinte sau obiectele purtate de sfinți sunt considerate a fi încărcate cu putere spirituală sau vindecătoare. În alte culturi, cum ar fi cele aborigene australiene sau unele triburi africane, se crede că obiectele pot avea o conexiune spirituală cu proprietarul anterior și pot fi folosite pentru a comunica cu ei sau pentru a îndeplini anumite ritualuri.

În ceea ce privește experiența ta personală, este posibil să fi fost afectat de o serie de factori, iar coșmarul și trezirea bruscă ar putea fi legate de alte cauze decât haina. Cu toate acestea, dacă experiența ta a fost atât de puternică încât să te facă să te întrebi despre posibilitatea ca obiectele să poată transmite energii sau amintiri de la proprietarul anterior, ar putea fi util să explorezi mai multe despre această idee și să încerci să-ți formulezi propria ta înțelegere a acestui concept.

34 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Și obiectele pot fi posedate de demoni. Noi proclama eliberare spirituala peste orice obiect care nu e nou și îl achiziționa. Poți soune: orice demon asociat cu persoanele care au deținut aceasta haine îți poruncesc sa pleci în Numele lui Iisus Hristos, acolo unde te trimite Iisus și sa nu te mai întorci!
Niște prieteni căsătoriți au cumpărat o casa și după o vreme si- au mărturisit unul altuia ca de când s- au mutat aveau constant vise de adulter. S- au rurugat pentru exorcizare și le- a trecut instantaneu la amândoi.
Pe urma au aflat ca înainte aveau loc frecvent cuplați pentru sex în aceea casa.

| Holiday a răspuns:

"mi-a și vorbit ceva ce știam doar eu..."

"Am avut ocazia să am amintirile celelalte persoane?"

Mhm, amintirile celeilalte persoane despre ceva ce stiai doar tu. Are sens, da...laughing

"Nu mă adresez doar la religioși dar și la cunoscătorii de magie..."

Daca magia ar functiona, nu mai ne ameninta Putin cu arme nucleare, ci cu vrajitorii pe care ii are.laughing
Ce rost are sa trimiti sute de mii de soldati la lupta, cand poate fi rezolvata treaba cu niste "magii", sau eventual incantatii?!laughing

| Alex980078 a răspuns (pentru Holiday):

Nu am povestit tot visul nenea, erau niște întâmplări acolo ciudate. Visul are loc în subconștient deci normal că știa ceva ce știu doar eu, este vorba despre o frica a mea ce nu o știe nimeni. Cât despre magie... informează-te frate, că oamenii de știință încă n-au descoperit niciodată unde se afla conștiința sau sufletul în creier, sunt o groaza de informații, magia nu e focus pocus, sufletul e un portal

| Holiday a răspuns (pentru Alex980078):

"...oamenii de știință încă n-au descoperit niciodată unde se afla conștiința sau sufletul în creier, sunt o groaza de informații, magia nu e focus pocus, sufletul e un portal"

Nino, nino!

Există o groază de informații în limba rusă. Ce să-ți fac daca nu o cunoști? Mă crezi nebun. Se spune clar că omul după moarte se transforma într-un monstru care se hrănește cu energia celor vii, asta in cazul in care nu intră prin acel portal. Sufletul contine toate lucrurile bune iar o data ce pleacă, omul mort rămâne doar o amintire. Toate lucrurile rele, depresii, gânduri, sunt concentrate într-un singur punct plin de singurătate și durere. Asta e iadul. Gândurile se materializează, asta e fizică omule

| Holiday a răspuns (pentru Alex980078):

"Mă crezi nebun."

Nu te cred, chiar esti. Noile "explicatii" pe care le-ai dat confirma asta.

Nu sunt nebun Man, sunt informat, cu explicații de la casa de nebuni și văzute în filme a venit stimabila Alexandra care nu știu cum a constatat că sunt eu un pici.

Uită-te frate cât scrie...pe mine mă sperie faptul că ar trebui sa citesc toate astea

Răspuns utilizator avertizat
| Alex980078 a răspuns (pentru DracuIa):

Domnule Dracula, vă înțeleg aroganța și stima de sine...asta e datorita gândurilor. Gândurile sunt baza fizicii omului, pentru că ele materializează obiectele din jur, habar n-ai că tot ce gândești aia ești tu, aia e fizică. Aia ajungi după moarte...nu sunt basme. Basme ne spune Alexandra, asta e fizică, da

Cum îl vedeți dumneavoastră pe Dumnezeu? Pentru că sigur există, nici un mason nu e ateu, pentru că trebuie să fii total prost sa nu crezi într-o ființă superioară ce sta la baza tuturor lucrurilor. Nu ar fi fost primit, pentru că ei lucrează mâna în mână cu acel Satana pe care tot îl menționează Alexandra. Dumnezeu nu e nimic altceva decât acea energie pe care o primești dumneata din neant, pentru că omul nu se hrănește doar cu mâncare, mâncarea e pentru corp. Te-ai întrebat vreodată cine toarnă acea benzina care te face sa simți că trăiești? Care e scopul că trăiești? Pentru ce ai primit acest suflet? Dumneata nu ești atât de deosebit încât să meriți nirvana, trebuie sa ajungi singur la ea, să te șlefuiești, de aia ai primit viața, sa faci diferența între bine și rău. Eu cred că nu ar trebui sa ne bazam pe niște păpuși Barbie posedate

Dacă tot vorbim de dovezi. Oamenii de știință nici măcar nu au înțeles de unde se i-au visele, nu au descoperit unde se afla conștiința in creierul omului. In viziunea mea, când dormi ființa ta își parchează acest corp pentru a se întoarce acasă, pentru a lua o pauza de la această muncă numită viață

| anonim_4396 explică (pentru Alex980078):

God! Și eu care voiam să-ți iau apărarea, copile. happy Și deși nu am păreri comune cu mister Dracula pe acest subiect, domnul Dracula este un stimabil user al acestui forum, și aș vrea să-l am maicmult de amic decât de dușman. big grin Dar voiam să-ți iau apărarea că na, subiectul este unul important și pentru mine. Dar iar văd că sunt înțeleasă ca o ciudată care iese din ghetou ca să spună te miri știi ce poveste inventată pe acolo sau vreo satanistă ce se joacă și ea din distracție cu o Ouija.

Sunt curioasă ce crezi că sunt basme? Și iar mă inflamez. laughing Dar eu chiar îți susțin povestea, deoarece cred în ea. Dar voi oamenii de pe TPU ori aveți probleme, ori aveți probleme.

Iar întreb. Tu ai citit ceva din ce am scris eu? Tu ai înțeles ceva din ce am spus eu? :/ Tu măcar dacă tot pui întrebare despre fantome, despre spiritul morților care rămâne impregnat în haine, nu înțeleg ce ți se pare basm din ceeea ce am spus eu? Chiar nu pricep? :/
Te-am trimis la două filme făcute pe baza cazurilor reale, cu oameni care au luat obiecte de la second și în acele obiecte rămânea energia unui demon și a unui spirit, te-am trimis la aghiasmă (apa sfințită) a lui Dumnezeu care are puterea de a ucide demonii, dar și de a stăpâni spiritele rele, care au fost cândva oameni.

Păi dacă nu crezi în astea, atunci nu pricep cum naiba poți crede în energia spiritului unui om mort.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne! Întrebarea asta e perfectă dpmdv. happy
În sfârșit aud pe viu pe cineva, cineva viu experimentând așa ceva. big grin
Teoriile mele nu-s greșite, nici credințele mele, oamenii din cealaltă lume, pot lăsa urme în aceasta. big grin
N-ai idee cât mă bucură întrebarea asta, parcă toate cercetările mele de amator, chiar s-au adeverit.
Ce mă sperie e însă faptul că o haină de la second-hand ți-a oferit feeling-ul ăsta, eu iau și eu haine de la second-hand și niciodată nu am avut astfel de feeling-uri, de fapt nici nu știu dacă să mă bucure asta, că nu am fost astfel panicată și speriată sau să mă supere că-s invidioasă că nu am și eu parte de astfel de feeling-uri?

Dar acum să încerc să creionez și un răspuns.
Eu una aș spune așa, că poate fi și exact cum susții tu, că omul care a purtat haina aia, acum în posesia ta fiind, a lăsat niște urme spirituale pe ea și se resfrâng asupra ta. Poate fi, mai ales dacă persoana este în neființă și a avut ceva o moarte tragică. Însă haina aia ca să aibă amprentele ei spirituale, ar fi trebuit să moară cu ea îmbrăcată. Iar dacă să spunem cineva a fost ucis cu haina x, mai ales într-o crimă, mai puțin probabil ca haina să ajungă spre second-hand. happy
Dar orice e posibil. happy
Acum însă vin eu cu o teorie mai creepy, dar mai plauzibilă. happy

De obicei obiectele personale, prind amprente spirituale, în situații satanice și tot ce mai mult în direcția și sfera asta. happy
Altfel spus, dacă persoana în cauză, posesoarea inițială a hăinii tale, a practicat satanismul sau a avut orice legătură cu sfera asta, poate chiar haina a fost vrăjită de un dușman al persoanei sau ea practicantă a purtat haina în ritualurile satanice făcute de ea, haina aia are acolo un ADN satanic și multe influențe magice/mistice/sataniste. happy
E foarte posibil, să fii în posesia unei hăini vrăjite, diabolice.
Recomand cumva și filmul cu seria Anabell sau caută mai multe informații despre muzeul satanist ai soților Warren din America. happy
Yuhhh, după ce-ți scriu toate astea și am poposit pe acest cont, la această întrebare, trebuie să mă duc clar să stropesc telefonul cu nițică Aghiasmă. rolling on the floor)

Sfat! Poți face și tu asta cu haina ta. happy Dacă ești ceva mai sceptic și visul totuși nu o fost doar un simplu vis, și din ceea ce am spus eu mai sus, e un sâmbure de adevăr, dă cu aghiasmă din asta creștină pe haină, cu mir, du-o la o mănăstire, biserică și vezi ce se întâmplă cu ea, dacă ia foc sau pățești ceva în drum spre biserică, doar Satana nu o sta liniștit să-l ucizi tu cu aghiasma, să nu-mi spui mie pe nume. happy
Dar ți-am zis, doar dacă haina ta a fost a unui satanist sau a unui om cu forțe întunecate. happy Dacă visul tău a fost doar un simplu vis, și haina o simplă haină, nu vei păți nimic, nici tu, nici haina ta. happy

| Alex980078 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi nu am mai dormit în ea, nu cred să mă afecteze daca o port ziua

Dacă e așa cum bănuiesc eu, nu cred că ar conta în ce parte a zilei, o porți. Ea e plină de Satana. Dar poate sunt doar eu paranoică și nu e nimic. happy

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

ADN satanic

haha, buna asta

Fa tu nu ai unde sa te distrezi și ai venit aici? Eu iarăși am pus i întrebare serioasa și iarăși vin ăștia cu ironiile lor

Eu eram cât se poate de sinceră. Am fost bătută de băieți în generală, am primit apelative mii, am fost judecată crunt de tovarăși, am vorbit și cu câțiva bărbăței, băieți la viața mea, așa de trecere de timp. Dar să fiu a dracu' dacă am primit vreodată apelativul "Fă" nici de la ăia pe care i-am refuzat și doar nici nu eram cine știe ce, ca să-i refuz, deci puteau ăia înjura o groază cu de toate, nici de la ăia cu 2 clase de pe stradă, cocalarii ăia care mă făceau "balenă", dar nimeni nu o utilizat în fața mea în 27 de ani de zile, acest apelativ, dar cred că ți-ai găsit persoana greșită cui să i-l spui și cred că prin el îți arăți incultura crasă, cred că se vrea a fi și un mascul în spatele contului. Că altfel nu văd cum unei doamne/domnițe cu cei 7 ani de acasă, îi poate ieși chiar și în cea mai mare glumă apelativul "fă" pe tastatură. Nici ciobanii de la stână, din ziua de azi, nu mai strigă cu "fă" la oile lor de pe câmpie. happy

Chiar ți-ai greșit persoana cui să-i spui "fă", man, dintre toate apelativele din lume, ți-am zis cu multe lovită fiind, ăsta îmi strică auzul crunt, urechile, inima, îmi distruge streșinile sufletului. Eu una chiar am unele. :/

Wtf! Aia e când vrei să ajuți un om, dar omul e prea incult ca să știe de religie, Dumnezeu și leghea din infern a lui Satan. De vrăjitorie/masonerie și obiecte vrăjite, mânjite cu incantațiile regelui infernului. Greu, nene, greu!

Tu ai citit tot mesajul în care îți recomand să asculți de soții Waren și muzeul lor demonologic din LA, copchile? Tu ai ascultat n podcasturi ca să auzi că acolo, dacă ceea ce susții tu, a fi real, este un Satan pe haina ta, care-și face numărul. Că haina aia a aparținut unui retardat complexat care și-a vândut sufletul Satanei, pentru vrăji și bogăție pe lumea asta? Și a rămas ADN satanic pe haina ta luată de la second?

Bă, du-te-n pnm că, ți-am dat cel mai sincer, dar da, pot spune că l-am redactat într-un stil to much funny, dar ține tot de intelect să distingi nuanțele. Că de, e greu să citești tot mesajul cap-coadă și să extragi esența.

Esența sună cam așa :
"Haina ta, are influențe demonice pe ea, ia-o și du-o la o biserică ortodoxă de preferat sau măcar catolică, asta dacă ești fan religie și nu fugi tu primul de ea, înaintea lui Satan. Sau dacă din varii motive, nu poți, ia aghiasmă și stropește-o, ți-aș fi recomandat și o rugăciune ortodoxă, ba chiar aș fi căutat și pe net, deoarece subiectul chiar mă facinează și interesează, dar și pentru că am promis că o să-i ajut pe TPU-așii de aici, pe subiectele/temele la care mă pricep, la dracu, de religia, psihologia/parapsihologia, misticismul, misterul și chiar empatia nu erau punctele mele forte, dar renunț, că mi-ai stricat nu întreaga zi, întreaga existență cu doar un cuvânt monosilabic de argou. :/

Și în fond am fost țărancă în copilărie, crescută mai mult de bunicii mamei, cu vreo 4 clase, săracii, că așa erau vremurile la țară pe atunci, dar la dracu dacă l-am auzit pe bunică-miu vorbindu-i vreodată lu' buna' cu apelativul "fă". Tata avea probleme cu alcoolul și când îi veneau dracii, spărgea vase, nu ne bătea, dar spărgea, că de, avea draci omul, dar la dracu, dacă l-am auzit iar vreodată spunându-i "fă" lu' mama vreodată. Până și pe agresorii mei din școală, deși m-au întors pe toate părțile cu toate glumele, a dracu' să fiu dacă i-am auzit vreodată adresându-mi-se cu "fă".

Mă înfioară apelativele voastre din ziua de azi, mă înfioară, nu alta. sad Și totuși parcă tot din generația asta sunt și eu, dar așa limbaj, mă îngrozește, scârbește și oripilează chiar și cu un bullying la activ. sad

După cum observi sunt mai informat ca domnul de mai sus care a râs de sustinerile mele. Sunt obișnuit deja cu mișto-urile astea și de aia ți-am răspuns în felul ăsta. Acum judeca-ma cum vrei, sigur nu mă afectează cu nimic.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"Și în fond am fost țărancă în copilărie"

FĂ interj. (Pop.) Termen cu care cineva se adresează la țară unei persoane de sex feminin. [Var.: fa interj.] – Scurtat din fa[tă] și influențat de mă.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"Mă înfioară apelativele voastre din ziua de azi, mă înfioară, nu alta."

Daca ai fi citit mai mult decat horoscopul, ai fi vazut ca acum 100 de ani, sau mai mult, termenul "fa" era unul uzual, si era folosit inclusiv inclusiv in textele literare culte. Deci, nici vorba de "ziua de azi". Mai degraba e arhaism, decat neologism.

| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Și totuși happy să-mi laud acum agresorii, ăia nu mi-au zis o dată acest apelativ, pe care mi l-a oferit stimabilul mister laughing
Ideea e, că pur și simplu, nu-l înghit, apelativul, îmi stă în gât și îmi provoacă sufocare. O dată, pe de-o-parte, pe de alta devin precum taurul în fața roșului, eu în fața acestui cuvânt și da, ce am spus lui, susțin tare și mare, nici bunicul meu, nu avea pe limbă acest cuvânt, de ce l-ar avea niște pici, niște masculi în devenire, care doresc apoi să mai aibă și ei iubite? :/

Mai grav, domnule Dracula îi că au început și fetele să vorbească așa crying elevele de la mine din clasă, vorbesc așa mai mereu, de aceea și mai sensibilă îs, le aud pe eleve la școală vorbind așa, dacă și pe TPU aud așa, păi mă duc învârtindu-mă. :/ Ce pot totuși înțelege la elevele mele însă îi că sunt dintr-un mediu mai sărac :/ nu aș vrea să aduc și etnia în discuție, dar na, pe ici, pe colo adunate, la elevele acelei clase unde predau anul ăsta pot înțelege, că aia le e educația, dar aici, dacă o mai fi și un cult/intelectual, îmi dau palme, dacă omul face din astea. Dar ehhh, dacă are sub 20 de ani, hai îl iert, că vorbesc hormonii din el și cum sunt profă acum, îl pun în gașca elevilor mei, dar totuși să învețe că nu se vorbește așa cu străinii, orice ar fi. Să învețe, eu oricum țin cu tinerii în fond, dar totuși până la un punct. Ăsta e punctul meu sensibil, jignirile și limbajul licențios, nu le tolerez. Nu pot! happy

| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Știu happy asta am spus, am fost de la țară în copilărie, dar niciodată nu l-am folosit, îl mai utilizează bunică-mea și azi în casă, rareori când îmi ceartă papagalița că e arțăgoasă și îl bate pe papagal laughing I-am zis că-i pun leucoplast pe gură, dacă o mai strigă pe Ștrumf a mea cu acel apelativ, adică eu o pup peste tot, o gâdil, o iubesc ca pe copilul meu, din prințesă, frumoasă, Ștrumfiță, gărgăriță, creatură și alte din astea de ți se apleacă, nu alta rolling on the floor)) nu o scot și vine bunică-mea să o strige "fă" laughing) Mi se zbârlește pielea pe mine. În fond tot bunică-mea e de vină că mi-a oferit prea multă educație și nu îmbrac prea ușor limbajul sucks. :/
Am totuși și eu replica mea când mă înfurie papagalii mei "Vă ucid!" laughing)

Păi, ok, te iert că în fond, le aud și pe elevele mele la școală vorbind așa, iar de fapt știu că și eu am reacționat exagerat laughing dacă m-ar auzi acum psihologul meu, ar zice că mi s-a atins o coardă sensibilă și trebuie să pun frâna laughing cam așa e, acum știu de fapt a cui e vina, ok, comportamentul e al tău, dar reacția e a mea. Ahhh, hai că în final am făcut și cu tine terapie pe mine, ca de alfel cu tot TPU ul, la început ziceam că vă recrutez să vă ajut eu, dar în final vorbind cu voi, aflu n chestii despre mine și comportamentul meu rolling on the floor) de fapt voi faceți terapie cu mine laughing) nu eu cu voi laughing)
Dar sper totuși că nu vei mai vorbi cu străinii așa, mai ales cu o potențială iubită sau mai ales cu mama ta. :/
Cât de domnul de mai sus, așa este dumnealui, gândește-te că mie mi l-o numit pe God al meu, spiriduș laughing) în final am prins și eu gluma și l-am acceptat și pe dumnealui, cum te voi accepta și pe tine, ca membru al comunității TPU happy
Oricum dumnealui, spune doar ce gândește dumnealui, domnul Holiday, că bănuiesc că la el, te referi, nu crede în lucrurile astea, în care aparent credem amândoi happy evident că pentru dumnealui, oamenii ca noi vom fi văzuți doar ca niște nebuni schizo care vorbesc și văd, aud prieteni imaginari laughing) nu e greșit nici cum credem noi, nici cum cred ei. Fiecare e liber să creadă în ce vrea. happy Acum la fel ca și mine cu apelativul și dumneata, fiind sensibil și crezând în asta, probabil te-a afectat că nimeni nu te crede happy ce-i drept recitind tot, am scris totul într-o manieră super funny :') dar dacă îmi citești toate răspunsurile, din ultima vreme, cam pe funny îs, pentru că am văzut ce vrea lumea de pe TPU și am zis să fiu de gașcă, integrându-mă în comunitate, decât să par băbuța care doar analizează și dă un răspuns sec. happy În final oamenii le au și ei toți pe ale lor în viața lor privată, măcar aici o țicnită să-i amuze și să îi ajute să se simtă bine laughing să-și dorească să mai stea pe aici, dar și să se destreseze de la cotidianul lor. happy Ba chiar și despre God am ajuns să fac unele glumițe, dar inofensive, dacă alții nu cred, ideea este ca fiecare să se simtă ok, cu orice credință sau necredință ar avea laughing deși în fiecare am lăsat și esența din ceea ce gândeam de fapt sau doream să transmit, exact așa cum o făcusem și în cazul tău.
Și dacă revenim la un dialog normal, ca doi oameni de pe TPU ce își împărtășesc niște idei, opinii happy eu una te sfătuiesc să te uiți la tot ce poți legat de cazurile Soților Waren. big grin
Uită-te la muzeul lor satanist. Găsești podcasturi pe Youtube, tu dacă știi audio bine de tot engleza și mai bine, eu m-am bucurat de podcasturi mai mult vizual și cât am mai prins așa ceva cu scris în engleză, o mică fâșie din ceea ce declarau ei pe acolo. Din păcate, deși mă chinui de ani buni cu studiu englezei, nu se lipește de mine și pace, așa ce am mai găsit despre soți, mai mult în spaniolă, dar totuși reportajul mare cu ei, e în engleză și mi-ar fi plăcut tare mult să fie tradus să înțeleg complet tot ce au declarat ei. Mă super pasionează subiectul, dar engleza mă ține pe din afară laughing) deci dacă o știi perfect, recomand să vezi tot reportajul cu ei.
Apoi ceva și mai pretabil pe povestea ta, îi triada filmelor cu Anabell, vezi că păpușa satanică/malefică îi și azi la muzeul soților, deși ei au trecut în neființă. Și au declarat că păpușa fiind atât de sadică, un preot vine o dată la două luni în muzeu, o strope cu aghiasmă și îi face rugăciuni pentru a domoli demonul ce zace în ea.
Mai las aici o știre tot de păpușă happy Pare-se ub cuplu de tineri au fost și ei la muzeu, băiatul nu a ținut cont de restricția pusă pe ușa păpușii "Nu atingeți!" El a făcut exact interzisul, dar ar fi și râs sarcastic la adresa ei, ceva așa gen trufaș, că ce e mă și cu prostia aia de păpușă, o atins cutia, ține cont că păpușa îi atât de malefică încât șoții Waren au decis să o încuie pe viață într-o cutie transparentă. Ea țopăia de una singură și ataca lumea din muzeu. happy Așa dar revenind, pare-se băiatul, motociclist fiind, plecând de acolo cu iubita lui, după ce o șicanat păpușa, o făcut săracul accident de motor. sad :/ Dacă asta nu e creepy, nu știu ce ar fi mai rău de atât. :/
Deci ia și uită-te la tot ce ți-am spus eu. happy Eu una, aștept și dezbateri, să-mi spui ce idee ți-oi făcut după ce ai văzut și auzit toate alea. happy
Tot legat de obiecte vrăjite mai era un film cu o cutie blestemată tot pe baza unui caz real făcut filmul happy Ăla mi-o plăcut și mai mult sincer, dar la naiba dacă mai țin minte cum se numea. Însă și aici intrigi, ce crezi, ăștia de la Hollywood, din spatele filmului, au declarat că în perioada în csre filmau filmul, pare-se cu cutia aia reală, cică au avut tot felul de accidente staff-ul filmului și actorii pe platourile de filmare. happy Acum că îți scriu asta, simt un fior pe șira spinării.
Filmele astea le-aș vedea cele mai bune pretate pe ceea ce susții că experimentezi tu. Eu totuși, nu omit și varianta în care totul o fost doar un vis și ai dus tu asta la o extremă, însă orice ai experimentat tu (tu știi cel mai real în fond, ce ai experimentat) dar tot ce ține de ocult și Satana există. Asta am vrut să-ți transmit și prima dată, dar poate totuși modul în care am făcut-o te-a făcut să crezi că-mi bat joc de tine. sad happy Ceea ce e total eronat. Nu știu câți mai cred pe aici în asta, dar eu una m-am născut special să cercetez toate nebunile astea și să cred în ele, prin sensibilitatea mea exacerbată să le simt cu alți ochi, însă totuși pe mine Dumnezeu nu mă lasă să le văd cu alți ochi (deși uneori tânjesc după ele) și doar îmi îngăduie să aud poveștile n ale altora și să cercetez prin online și prin cărți deoarece știe că eu sunt slabă de înger și eu aș muri imediat dacă l-aș vedea vreodată pe Satana. happy

| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Știți că horoscopul e contra religiei și deci prin urmare, nu-l citesc niciodată. happy Nu cred în el. Și cred că am tot spus că mi-o plăcut limba română și ader la a publica o carte de poezii laughing deci cumva scrisul și limbajul, cuvintele au fost pasiunea mea nr 1 dintotdeauna happy acum că nu mă laud că știu dexul din scoarță în scoarță și romanele pentru bac totuși mi-a fost lene să le citesc, e și ăsta un adevăr. happy
Și da, cuvântul în sine este un arhaism, eu una nu am spus nimic de neologism, l-am introdus de fapt la argou, argoul din câte știu eu, este limbajul uzual și specific unui domeniu anume, în cazul acesta termenul "fă" intră la argou, în categoria "limbajului/terminologiei străzii. happy Aaa, ba de fapt aici aveți dreptate, cum limbajul străzii a luat amploare mai mult tot cu rappul și noua generație poate da, l-am introdus termenul și la neologisme și de aici și termen de argou. :') Mia scuza big grin
Dar cred că am dat exemple vii, că regula nu se aplică mereu, bunicul meu țăran nu folosea termenul "fă", băiatul acestei generații, da. happy Și aud tot mai multă lume vorbind așa, deși acum nici orășanul, nici țăranul nu mai folosește căruță, deci nici apelativul "diii" la cal/măgar ci toți utilizează caii putere electrici, mecanici, cum i-am spus și băiatului, spun și la întregul TPU, chiar și dv, mă înfioară că deși nu mai folosim "diii" folosim tot mai des "fă" happy De la chiar stimabili domnișori care se fardează, machiază, pensează, epilează. happy Și acum cred că totuși iese feminista din mine la suprafață deși nu am nicio iertare nici pentru fetele/femeile care vorbesc așa. O dată la draci, se iartă, când îți faci un obicei din asta, în mai ales, iar mă repet cu caii putere, în cai putere cu cărți n citite de dezvoltare personală și mersul pe la workshopuri mii, cam dă nașpa. happy Nu judec, fiecare în final face doar ceea ce vrea. happy Doar mi-am argumentat punctul de vedere. Oircum l-oi înțeles și pe băiat în final, deși fapta în sine încă mă înfurie, dar pe el l-am înțeles happy

Tu iar vii cu conspirații și filme... dă-mi dovezi solide fata mea, legate de fizică, ce este conștiința, unde se află, unde ajunge după... nu-mi veni mie cu bazaconii de astea în care evident nu cred nici eu

Tu crezi că chiar cu însuși Satana o să ai ocazia sa te vezi? Nu se concentrează la un simplu om... Chestiile cu fantomele sunt doar filme, eu caut fizica reală a lucrurilor ce se afla dincolo, ce se întâmplă după conștiință, tu îmi vii cu Anabel și chucky? filme doar

| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Ooo happy păi atunci ați fost un norocos, domnule Dracula happy sau poate totuși personalitatea dv de vampir v-a impus respectul și frica în școală. big grin
Oricum am trecut și eu peste asta, în final bullyingul m-a învățat că viața e rea și grea, frumoasă, dar rea uneori și noi trebuie să o înfruntăm. happy Deci în final tot răul spre bine. happy Cred că de fapt greutățile, sub orice formă ar fi, sunt cele care ne maturizează, restul sunt povești. happy
De fapt cred că mai m-a învățat ceva bullyingul școlar happy că în viață ești pe cont propriu happy nu o să vină nimeni să te apere sau să-ți rezolve problemele, trebuie ca singur să ți le rezolvi. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne! Deci eu atât mai spun. Tu nu vrei un sfat la o problemă, man. Tu scrii doar de dragul de a scrie. Că altfel nu pricep, la dracu, cum să ți se dea răspunsul pe tavă și tu să te porți așa? Bă, dar nu pricep.

Și domnul Dracula este un bărbat de nota 1000 pe lângă tine. Aroganța unora iese la suprafață doar în fața unora. Domnul Dracula mi-o răspuns și mie pe aici pe TPU la multe întrebări, a și făcut glume pe seama mea, dar nu m-a jignit cum m-ai jignit tu în două propoziții și în două răspunsuri. Și eu nici măcar nu știu de glumă. happy Nici chiar de la stimabilul domn Holiday, care mai mi-a răspuns la câteva întrebări și s-a legat de Spiridușul meu, Dumnezeu și nu m-am simțit așa de jignită cum mă simt de dumneata. Oricum nu mă inflamez că știu că asta-i lumea și mna, asta e, cu asta defilăm. happy Dar tot nu pot să pricep cum dracu' SĂ PUI ÎNTREBARE TRANSCEDENTALĂ, PARANORMALĂ, ȘI CÂND PRIMEȘTI UN SFAT CONCRET DAR TOT PE DIRECȚIA ASTA, tu să îl dai dracu pe om și să nu-l înțelegi, nu, nu, mi se zbârlește pielea pe mine.

Știi cum ești tu acum? Ca cerșetorul de pe stradă care n-are pâine că-i e foame, o mai și cere, dar când omul vine și-i dă pâinea, cerșetorul mai și înjură omul care i-a dat pâinea și îi aruncă pâinea pe jos. Că de fapt el voia șosete.

"Mare ți-e grădina, Doamne, Bă, dar mare!"

P. S. Știu că în viață ca și pe TPU nu te pot plăcea mulți, toți, dar eu pot fi ce vrei tu, mai puțin bit*h sau arogantă și doar aceste două etichete, nu voi lăsa pe nimeni, bă, dar pe nimeni în viața asta să mi le pună, prefer glonțul la tâmplă decât să scoată cineva pe gură aceste etichete și să le lipească de mine. Știu sigur că nu sunt arogantă pentru că dacă eram arogantă, oamenii ca tine nu mai existau pe fața pământului (nu sunt arogantă, dar dracii ăia de care tu ai râs și despre care eu ți-am tot vorbit, eu îi am, sunt calmă și cu bun simț la prima vedere, dar am niște demoni pe suflet, care uneori în fața oamenilor ca tine ies și fac ravagii, ar vrea să vă ucidă, să vă calce în picioare), iar bullyingul școlar și tot ce mi-au făcut oamenii în trecut, nu mi-ar fi făcut, cu atât mai mult ca eu să tac și să îndur, dacă aș fi fost arogantă, așa că după numai cum vorbești, nici nu trebuie să mai adaug eu ceva, că limbajul tău vorbește pentru tine, man. Regret că ți-am votat întrebarea cu 10, regret că mi-am pierdut timpul meu prețios să-ți scriu romane cu tot ce cunosc despre subiectul spiritism/paranormal/ezoteric. De fapt nici nu știu ce mai caut prin întrebarea ta și contul tău, că doar după 27 de ani, trebuia să fi învățat că oamenii nu se schimbă și că oamenii când o țin pe a lor, păi o țin pe a lor. Sper doar să fii ultimul om întâlnit în viața asta de la care în final mai cerșesc ceva, precum bunul simț și înțelegerea. Aia e. O să iau în final, doar că nu ai înțeles ceea ce am vrut să spun și mă voi duce înainte. Dar ca să neg că nu mă dor toate aceste atitudini ale voastre, ale umanității, ale oamenilor, aș minți. :/ sad Trist că bunul simț a luat locul înjurăturilor și blamărilor și judecării, cum trist și că înțelegerea și comunicarea a luat locul sictirului și aruncării așa cu vorbe ca și când vorbele ar fi gunoi. Trist! Al dracului de trist. Mai trist că oamenii nu mai sunt oameni și se aruncă și oamenii exact în același gunoi. sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca are legătură