anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, mi-am procurat o haină de la second-hand și am adormit în ea, am avut niste coșmaruri îngrozitoare in acea noapte, nu vreau sa trec la detalii, a fost ceva neobișnuit, de parcă îmi controla visul altă ființă, mi-a și vorbit ceva ce știam doar eu... apoi am realizat că visez dar nu mă puteam mișca și m-am trezit exact in poziția aia. Pe scurt am povestit. Întrebarea mea e la general: Poate intra în subconștientul celui ce o poartă, persoana care a purtat acea haina, in caz că ea nu mai este în viață? Am avut ocazia să am amintirile celelalte persoane? Poate cauza nu a fost asta dar că m-am trezit la 3 pentru că am auzit că telefonul era deschis și rula un film, adică trezirea brusca la ora târzie...dar a fost prea tare visul. Nu mă adresez doar la religioși dar și la cunoscătorii de magie, pentru că știu că nu-i doar o invenție. Probabil că trebuia să o trec la științe și filosofie dar aia vin doar cu teorii precare. Vorbesc serios, nu-i nici o glumă.

Răspuns Câştigător
| vmorghulis a răspuns:

În general, nu există dovezi științifice care să susțină că hainele sau obiectele purtate anterior de o persoană pot avea o influență asupra subconștientului celeilalte persoane care le poartă ulterior. Este posibil ca experiența ta să fie doar un simplu coșmar, care poate fi declanșat de diverse factori, cum ar fi stresul, anxietatea, consumul de alimente sau băuturi înainte de culcare sau chiar haina în sine care poate avea un miros sau o textură neplăcută, ceea ce poate fi suficient pentru a declanșa un coșmar.

Cu toate acestea, în anumite practici spirituale sau culturale, se poate crede că hainele sau obiectele purtate de o persoană pot fi încărcate cu energie sau amintiri și pot fi transmise celor care le poartă ulterior. Acest lucru poate fi văzut în unele tradiții religioase, cum ar fi creștinismul, unde relicvele sfinte sau obiectele purtate de sfinți sunt considerate a fi încărcate cu putere spirituală sau vindecătoare. În alte culturi, cum ar fi cele aborigene australiene sau unele triburi africane, se crede că obiectele pot avea o conexiune spirituală cu proprietarul anterior și pot fi folosite pentru a comunica cu ei sau pentru a îndeplini anumite ritualuri.

În ceea ce privește experiența ta personală, este posibil să fi fost afectat de o serie de factori, iar coșmarul și trezirea bruscă ar putea fi legate de alte cauze decât haina. Cu toate acestea, dacă experiența ta a fost atât de puternică încât să te facă să te întrebi despre posibilitatea ca obiectele să poată transmite energii sau amintiri de la proprietarul anterior, ar putea fi util să explorezi mai multe despre această idee și să încerci să-ți formulezi propria ta înțelegere a acestui concept.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne! Deci eu atât mai spun. Tu nu vrei un sfat la o problemă, man. Tu scrii doar de dragul de a scrie. Că altfel nu pricep, la dracu, cum să ți se dea răspunsul pe tavă și tu să te porți așa? Bă, dar nu pricep.

Și domnul Dracula este un bărbat de nota 1000 pe lângă tine. Aroganța unora iese la suprafață doar în fața unora. Domnul Dracula mi-o răspuns și mie pe aici pe TPU la multe întrebări, a și făcut glume pe seama mea, dar nu m-a jignit cum m-ai jignit tu în două propoziții și în două răspunsuri. Și eu nici măcar nu știu de glumă. happy Nici chiar de la stimabilul domn Holiday, care mai mi-a răspuns la câteva întrebări și s-a legat de Spiridușul meu, Dumnezeu și nu m-am simțit așa de jignită cum mă simt de dumneata. Oricum nu mă inflamez că știu că asta-i lumea și mna, asta e, cu asta defilăm. happy Dar tot nu pot să pricep cum dracu' SĂ PUI ÎNTREBARE TRANSCEDENTALĂ, PARANORMALĂ, ȘI CÂND PRIMEȘTI UN SFAT CONCRET DAR TOT PE DIRECȚIA ASTA, tu să îl dai dracu pe om și să nu-l înțelegi, nu, nu, mi se zbârlește pielea pe mine.

Știi cum ești tu acum? Ca cerșetorul de pe stradă care n-are pâine că-i e foame, o mai și cere, dar când omul vine și-i dă pâinea, cerșetorul mai și înjură omul care i-a dat pâinea și îi aruncă pâinea pe jos. Că de fapt el voia șosete.

"Mare ți-e grădina, Doamne, Bă, dar mare!"

P. S. Știu că în viață ca și pe TPU nu te pot plăcea mulți, toți, dar eu pot fi ce vrei tu, mai puțin bit*h sau arogantă și doar aceste două etichete, nu voi lăsa pe nimeni, bă, dar pe nimeni în viața asta să mi le pună, prefer glonțul la tâmplă decât să scoată cineva pe gură aceste etichete și să le lipească de mine. Știu sigur că nu sunt arogantă pentru că dacă eram arogantă, oamenii ca tine nu mai existau pe fața pământului (nu sunt arogantă, dar dracii ăia de care tu ai râs și despre care eu ți-am tot vorbit, eu îi am, sunt calmă și cu bun simț la prima vedere, dar am niște demoni pe suflet, care uneori în fața oamenilor ca tine ies și fac ravagii, ar vrea să vă ucidă, să vă calce în picioare), iar bullyingul școlar și tot ce mi-au făcut oamenii în trecut, nu mi-ar fi făcut, cu atât mai mult ca eu să tac și să îndur, dacă aș fi fost arogantă, așa că după numai cum vorbești, nici nu trebuie să mai adaug eu ceva, că limbajul tău vorbește pentru tine, man. Regret că ți-am votat întrebarea cu 10, regret că mi-am pierdut timpul meu prețios să-ți scriu romane cu tot ce cunosc despre subiectul spiritism/paranormal/ezoteric. De fapt nici nu știu ce mai caut prin întrebarea ta și contul tău, că doar după 27 de ani, trebuia să fi învățat că oamenii nu se schimbă și că oamenii când o țin pe a lor, păi o țin pe a lor. Sper doar să fii ultimul om întâlnit în viața asta de la care în final mai cerșesc ceva, precum bunul simț și înțelegerea. Aia e. O să iau în final, doar că nu ai înțeles ceea ce am vrut să spun și mă voi duce înainte. Dar ca să neg că nu mă dor toate aceste atitudini ale voastre, ale umanității, ale oamenilor, aș minți. :/ sad Trist că bunul simț a luat locul înjurăturilor și blamărilor și judecării, cum trist și că înțelegerea și comunicarea a luat locul sictirului și aruncării așa cu vorbe ca și când vorbele ar fi gunoi. Trist! Al dracului de trist. Mai trist că oamenii nu mai sunt oameni și se aruncă și oamenii exact în același gunoi. sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Ooo happy păi atunci ați fost un norocos, domnule Dracula happy sau poate totuși personalitatea dv de vampir v-a impus respectul și frica în școală. big grin
Oricum am trecut și eu peste asta, în final bullyingul m-a învățat că viața e rea și grea, frumoasă, dar rea uneori și noi trebuie să o înfruntăm. happy Deci în final tot răul spre bine. happy Cred că de fapt greutățile, sub orice formă ar fi, sunt cele care ne maturizează, restul sunt povești. happy
De fapt cred că mai m-a învățat ceva bullyingul școlar happy că în viață ești pe cont propriu happy nu o să vină nimeni să te apere sau să-ți rezolve problemele, trebuie ca singur să ți le rezolvi. happy

| ania a răspuns:

Și obiectele pot fi posedate de demoni. Noi proclama eliberare spirituala peste orice obiect care nu e nou și îl achiziționa. Poți soune: orice demon asociat cu persoanele care au deținut aceasta haine îți poruncesc sa pleci în Numele lui Iisus Hristos, acolo unde te trimite Iisus și sa nu te mai întorci!
Niște prieteni căsătoriți au cumpărat o casa și după o vreme si- au mărturisit unul altuia ca de când s- au mutat aveau constant vise de adulter. S- au rurugat pentru exorcizare și le- a trecut instantaneu la amândoi.
Pe urma au aflat ca înainte aveau loc frecvent cuplați pentru sex în aceea casa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca are legătură