1) Am "pierdut" mult timp. Dar nu il consider un timp pierdut
2) Nu m-am saturat de astfel de "certuri". Pentru ca nu le consider certuri. Ca mai sunt si chestii urite, asta e, si diamantele pot fi gasite uneori in noroi.
3) De ce sa revin la o viata "normala"? Oare chiar e normala daca las acest subiect deoparte? Cum definesti tu normalitatea?
Salut...pt mine nu e timp pierdut, daca ai cap, cedezi si...traiesc o viata normala.
Take care
1.Intru in fiecare zi si stau 30min.
2.Nu ma afecteaza deloc certurile lor.Fiecare face ce vrea.
3.Cum adica sa revin la o viata normala? Cu si fara aceasta categorie sau acest site viata mea e la fel(normala).
Da, stiu cum sunt, nu prea intru pe aici deoarece stiu de ce intrebari dau si decat sa inceapa unii sa faca pe destepri mai bine stau in banca mea si intru la categorii unde oameni nu se cearta si contrazic inutil.
Mda..mai bine intri la categoria dragoste si sex unde se intreaba despre prezervative.
Mai bine despre prezervative decat oameni cu tot felul de teorii ciudate.
1 nu stiu, nu cred ca e timp pierdut un castig e mereu in orice ai face
2 nu sunt certuri sunt exprimari libere
3 viata normala am si acum, stau pe TPU cand nu am ce face, dar e adevarat ca internetul stand mult pe el e pierdere de timp, totul depinde de tine cum isi pierzi timpul
Categoria aceasta si acest site in totalitatea lui este destinat/a pentru a conversa, pentru a schimba opinii, pentru a ajuta pe alti membri sau pentru a mai omori timpul.
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste certurile pentru ca nici eu nu le promovez, dovada sunt raspunsurile si intrebarile mele.
Fiind membru pe acesti site nu insemna ca duci o viata anormala, ci dimpotriva ai o viata fireasca in care se mai intampla sa ai si un pic de timp liber pe care il petreci pe acest site.
Cred ca motivul adevarat(si daca ma insel sa imi fie cu iertare si imi retrag afirmatia) pentru care tu vrei sa nu mai postezi la aceasta categorie este faptul ca ai incercat sa schimbi anumite convingeri pe aici si nu ai reusit.
Dar de minciuna de ce nu ti-e sila?
Nu cumva pentru ca te-ai vandut Tatalui Minciunii, adica lui Lucifer?
Daca ai fi moral atunci nu ai sta cu fata spre minciuna si intors cu fundul catre Adevararurile dovedite de Stiinta, si nici nu te-ai fi inrolat ca membru a celei mai bicisnice institutii criminale din istoria omenirii, adica in Biserica Crestina care a ucis si maltratat zeci de milioane de oameni... evident din cauza ca este "religia iubirii"!
Eu dau motive pentru care exista Dumnezeu:giulgiul din Torino si particula lui Dumnezeu
Particula lui Dumenzeu nu are nici o treaba cu Dumenzeul ala pe care il stii tu...scrie pe net Bussonul Higgs daca vrei sa afli mai multe
Http://www.youtube.com/watch?v=zjlRNtxnlpM
Da-i de la 34:53 pana la sfarsit.Si vei vedea cine are dreptate.Site-ul tau sau link-ul meu.
Dovezi clare nu ofera popa ala in acel video doar aberati
Ateii in general dupa 2 saptamani incep sa se repete.Au memorie insuficienta.