| PuguLaga a întrebat:

Pentru inceput vreau sa va spun o poveste din viata mea. Am fost un copil sarac. Mama si tata nu aveau ce sa imi dea sa mananc. Intr-o zi din cauza situatiei mele financiare colegii din clasa mea au inceput sa isi bata joc de mine, sa ma bata, sa rada de mine, sa imi ia mancarea ( cornul si laptele ) si a trebuit sa ma duc sa muncesc. Am inceput sa fiu salaor aveam un program destul de bun la varsta de 16 ani, munceam ca salaor fara acte ( la negru ) de la 9 dimineata pana la 16. Era foarte greu, trebuia sa imi intretin familia si intr-o zi de disperare am citit pe net si am auzit de la un preot ca sa nu facem pact cu diavolul.
M-am documentat de acest subiect si am incercat.
M-am dus la o rascruce de drum cu o icoana in mana am ars-o dintr-o mana in alta si am chemat diavolul.
Era ceasul 12 noaptea, nu se intamplase nimic si plecam spre casa. Pe drum un om m-a intrebat daca vreau 200 lei eu. I-am spus desigur ca imi este foame. El mi-a spus trebuie sa ma ajuti cu ceva.
I-am raspuns, desigur cu ce te pot ajuta.
Si el soptind apropiindu-se de mine, cu sufletul tau.
I-am raspuns - Cu sufletul meu?
Da, spunea el.
Ce trebuie sa fac pentru asta? Mi-a dat o scrisoare pe care am semnat-o si m-a pus sa ma tai la mana.
I-am spus ca este putin si ca imi este foame si somn. Trebuie sa plec.
Mi-a spus ca imi poate oferi maxim 20 de milioane si un frigider plin cu carne si ingrediente pentru a gati.
Din cauza lipsei de hrana am acceptat... am semnat si mi-a dat 20 de milioane dar mancarea nu am primit-o. El s-a facut nevazut pe o strada.
Chiar a fost diavolul? De ce nu am primit mancarea?
Asta mi s-a intamplat acum 3 ani de zile. Acum sunt bine... dar din pacate tatal meu a murit calcat de tren cand se ducea la munca in urma cu 1 an.
Am si eu o intrebare. Acela chiar era diavolul?
Vreau sa precizez ca acum toata familia mea este ok, mai putin tata care a murit sad
Imi pare rau categoria la care am pus, ca nu stiam la ce sa pun

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andreeush a răspuns:

Cine crede așa ceva laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreeush):

Nu stiu! Dar si daca ar di adevarat cine ar vrea sa vorbeasca cu diavolul? Adica. straight face Of!

| AnonimaX19X a răspuns:

Bună, nu stiu dacă postarea este la caterinca dar îți spun din experiența mea.
Eu nu prea cred în Dumnezeu sau? dar am avut aceeași situație financiara și familiară. Munceam la cineva în gradina pentru 10 lei. Și m-am mutat la el, omul era singur și pensionar și mi-a oferit un cămin. Cat timp am stat acolo am văzut umbre pe pereți și cred în parnomal.
Despre întâmplarea ta s-ar putea sa fie adevărat sau sa te fi văzut omul ce făceai și te a înțeles sau poate era beat, nebun etc.

| PuguLaga explică (pentru AnonimaX19X):

Daca doresti sa vorbim lasa-mi Facebook-ul si ne mai auzim pe acolo.