Amandoi sunt crestini.Sigur ca se poate daca stabilesc de bun acord carui religie vor sa apartina.
Binenteles ca merge, eu am 2 prieteni care se vor castori la anul el e catolic ea ortodoxa
De obicei, ortodocsii se pot casatori religios cu crestini de alta confesiune daca cer dispensa. Daca fac nunta la catolici, probabil aia sunt mai toleranti si-l accepta si fara dispensa.
Da, merge. Sunt crestini amandoi, deci sunt deja botezati. Mirii trebuie doar sa decida daca vor face cununia in rit ortodox sau in rit catolic.
Tatal meu este ortodox si mama este catolica si da, ei s-au casatorit si inca traiesc fericiti impreuna. De ce sa nu aiba voie? Daca tin unul la celalalt nu conteaza ce religie au.
Eu sustin ca se pot casatori oricum, chiar daca nu sunt crestini amandoi, sau nu apartin aceleasi religii. Asa e normal nu? Oricum eu nu prea sunt de acord cu casatoria religioasa.
ゼロの, merge. Acum ei sa iubesc cu adevarat doar n-o sa stea departe unul de celalat din cauza religiei. Catolicii si ortodocsii au fost o religie unita pana la anul Marea Schisma. Daca unul din ei e musulman, budist (religii nu prea tolerante eventual poate sa si-o schimbe unul din ei).
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: