| electrovlad a întrebat:

Sunt speriat
De la o vreme am inceput sa vad lucruri ciudate am inceput sa vad umbre lumini galbenene iar acum doua zile cand mergeam la scoala pe la 6:52 eram pe drum spre scoala si am auzit un raset in aer. nu stiu daca e adevarat ceea ce se intampla sper sa primesc un raspuns! nu ma luati in deradere vorbesc serios
add la id dj_raw1997@yahoo.com

Răspuns Câştigător
| Marie_Roze_1990 a răspuns:

Stai linistit caci poate aceste lucruri ti le imaginezi tu. daca ti se mai intampla ciupestete si daca tot vezi (auzi) chiestia crede in ce vezi. Dumnezeu poate ti-a dat un dar NU-L PIERDE darul

17 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns:

Mi-ar fi rusine la 15 ani sa pun intrebari de-astea.

| dracu14 a răspuns:

Drogurile astea ce fac din om domne...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este efectul fenomenului ce se va intampla pe 21 decembrie.nu te speria, observa, analizeaza si aduna cunostinta.

| lolium a răspuns:

Poate ai un psihic mai sensibil, sau te-ai uitat recent la un film de groaza si acum frica isi spune cuvantul. Daca te gandesti ca ar putea fi vorba de vreun spirit sau ceva, aici nu pot sa-mi dau cu parerea.Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva si prin urmare, nu stiu daca exista sau nu. Inclin sa cred ca fantomele ies la iveala odata cu teama noastra fata de ele, se hranesc cu ea, deci nu exista

| tavadaresti a răspuns:

Totul este doar in mintea ta, depinde cum si cu ce ai antrenato fie cu invataturi sanatoase sau cu cele negative.
Eu, Intelepciunea, am ca locuinta mintea si pot nascoci cele mai chibzuite planuri. (Prov.8:12)

| tasmania a răspuns:

Gaseste o carte de rugaciuni si roaga-te, seara, dimineata sau cand ai timp. Si poate cauti un preot bun, in care sa ai incredere, sa te spovedesti si poate sa-l chemi sa iti faca acasa o slujba.

| Qinz a răspuns:

Este doar imaginatia ta.

| Daisukee a răspuns:

In primul rand:
cati ani ai?
Si in al doilea rand ai intrat in contatct cu vreo carte de magie, sau ceva de genu?

| Polaris a răspuns (pentru Daisukee):

Da, un Necronomicon mânjit cu sânge lăsat în mod suspect în fața ușii.

| NascutSaFiuTrist a răspuns (pentru Polaris):

Cum sa zici ca auzi voci si vezi umbre si mai auzi la ala un necronomicon manjit cu sange laughing bai vere de unde apar astea ma? Nu va mai uitati ma la anime-uri ca inebuniti! Bai deci nu ma pot opri din ras.Cat de penibil a venit sabrina calare pe matura si ti-a lasat un necronomicon plin cu sange, hai sa fim seriosi exista doar cateva copii ale necronomiconului original si acele copii au multe chestii diferite fata de original.Macar sti ce este un necronomicon sau ce e scris in el? Pt ca necronomiconul nu este o carte de magii este un fel de biblie a raului e scris de Abdul Al-hazred care sustinea ca a facut un pact cu demonii sa ii spuna tot ce e scris in necronomicon.Se spune ca ar mai exista un singur exemplar al necronomiconului si ar fi detinut de Vatican asa ca nu imi zici u mie ca ai u un necronomicon.Voi sunteti niste persoane necredincioase care vreti sa inducetii lumea in eroare suntetii copii lui Satana ba netrebnicilor.

| Polaris a răspuns (pentru NascutSaFiuTrist):

Surpriză, kiddo, Necronomiconul nu există. Este doar o altă parte a briliantei ficțiuni scrise de al nostru Lovecraft. http://en.wikipedia.org/wiki/Necronomicon E un grimoar banal scris de-un schizofrenic fictiv.
Sabrina este o pisicuță drăgălașă pe lângă impunătoarea prezență a lui Cthulu care-mi șoptește "Bă, Mihnea! Eu am adus Necronomiconul!"

| NascutSaFiuTrist a răspuns (pentru Polaris):

Esti nebun! Ma rog la Dumnezeu pentru iertarea sufletului tau si nebunia ta care iti intuneca mintea.

| Polaris a răspuns (pentru NascutSaFiuTrist):

Aww. E cel mai drăguț lucru care mi l-a spus vreodată cineva.

| ciprianjurje a răspuns:

Sincer si mie mi s-au intamplat astea dar numai in casa nu si cand eram pe drum. Probabil ai facut tu ceva de estui bantuit. Uite un sfat: Poti ca in decursul a 3 nopti consecutive sa pui telefonul/reportofonul sa inregistrez toata noaptea si de dimineata vezi ce s-a auzit(poti sa faci si inregistrare video si apropo la telefon se v-a inregistra maxim 1 ora cel putin la al meu asa e). Dupa ce ai facut toate astea le arati parintilor tai ce s-a auzit si le vei propune o sfestanie(daca esti ortodox). Si daca si dupa sefestanie vei avea probleme de acest gen poti sa spui parintelui sa faca o exorcizare a casei(trebuie neaparat sa citeasca moliftele Sfantului Vasile deoarece sunt niste blesteme impotriva demonilor). Bafta! Si Doamne ajuta!

| crestiniromani a răspuns:

Incepe sa citesti Biblia!

| electrovlad explică:

Ce v-am spus acum este adevarat nu ma uit la filme horror si se intampla rar cea ce v-am spus iar cand am auzit acel raset... incepuse sa bata vantul tare... noroc ca aveam umbrela inchisa ca in acea dimineata ploua

| electrovlad explică:

Hmm asa mi-a zis si mama. MArie poate ai dreptate dar daca le-as spune la prieteni ar face misto de mine ar crede ca-s nebun nu am avut probleme de genul asta... incerc sa vad sa fiu atent... cu aceasta ipoteza. poate e "2012"