anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

tocmai m-am mutat in casa nouasi se petrece ceva straniu usile se trantesc singure farfiriile se sparg de pereti si sunt urme de sange pe podea care nu se sterg... ce sa fac?

35 răspunsuri:
| Sophie a răspuns:

Pai...
1.Nu te mai uita la fenomene stranii.
2.Sa mori tu ca asa s-a intamplat.Nu ma-nnebuni...oh go on

| danutz24 a răspuns:

Ce gluma., e imposibil, dar daca chiar zici ca e adevarat usile se trantesc ca e curent, petele de sange este de fapt vopsea si farfuriile nu stiulaughingSe poate sa existe spirite si fantome dar nu le putem vedea sau observa si ele nu pot sa atinga

| pisoaica a răspuns:

Daca bate vantul si usile sunt deschise este normal sa se tranteasca la unele case, incearca sa lipesti farfuriile cu scoci, iar daca in casa in care stai tu sau apartament si acolo a murit cineva petele de sange s-au intarit si nu le poti sterge usor, dar daca toate astea nu s-au intamplat cred ca casa ta e bantuita de fostii proprietari care au murit!

| cila1995 a răspuns:

Sa nu mai consumi alcool sau droguri eu nu cred in fantome sau ceva de genul dat dar daca totusi o fi adevarat va sfatui sa kemati un preot sa va sfinteasca casa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune`mi sh mie cum se numeste filmul asta laughingwinking

| pisoaica a răspuns:

Draga Gumyy,

Daca bate vantul si usile sunt deschise este normal sa se tranteasca, si eu am patit asta!
Leaga farfuriile cu scoci de locul in care l-ai pus ca sa nu se mai tranteasca!
Daca ai urme de sange pe podea si sunt de cand te-ai mutat, ele s-au intarit si nu e usor sa le iei!

p.s. Multa bafta!

| georgikk a răspuns:

Draga mea,ceva e ineregula in acea casa, incerca cu cat in putinta sa ignori si in cel amis curt timp ceama un preot si spune-i ce se intampla, aici e ceva ft grav.e exemplu intr-o seara eram la masa cu familia si de odata scrumiera s-a ridicat singura in sus.am ramati toti uluiti si socati, a doua zia m chemat de urgente preotul pentru a sfinti casa, si din acea zi nu am mai avut probleme,. daca casa pot o sa fie la fel cheam pe proprietarul casei de unde ati umparatu sa-i dea explicatii. sper ac am putut sa te ajung

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

Pai cand ii simti prezenta, il acoperi cu faina smug, il lovesti cu usa, ii dai cu farfuriile-n cap, si il lasi mort, plin de sange la podea.
o sa fiti kit!winking
sper ca te-am ajutat.
baftaaa! laughing

| lovetwilight a răspuns:

Uuuuuuuuuuuuu pai na ce poti face daca nu ai inventat spune-le alor tai sau daca le-ai spus nu stiu mutativa

| kolcov a răspuns:

Muta-te

| AliceIDK a răspuns:

In primul rand, invata sa scrii! Abie am priceput ce ai vrut sa scrii! Stai cateva zile cu parintii si urmaritii ceea ce se intampla si cand se intampla, unde se intampla. Pot fii fantome. Eu sunt 50/50 increzatoare in fantome. Cand am citit asta mi s-a facut pielea de gaina. sa revenim la subiect. Cand se culca fiecare sa aveti o lanterna langa voi. Daca va speriati tare sa dormiti toti 3 / 4intr-un pat / in aceeiasi camera. Poate ai fratii sau surori mai mari/mici care incearca sa va sperie trantind usi si punand ketchup pe pereti rolling on the floor. Daca nu este nimeni responsabil pentru asta inseamna ca aceasta casa este ...bantuita. Cautati prin pivnite/poduri sa vedeti daca sunt semne de rau. Poate casa a fost bantuita ( construita pe un cimitir vechi ) sau sau intamplat multe crime in ea. Daca nu deslusiti misterul chemati un expert in fenomene paranormale. Daca nu va dati seama ...adio casa noua! Cumparati alta! o vindeti pe asta si cumparati. NU aveti ce sa faceeti. Daca va cumparati casa noua langa un cimitir, va ii o alegere proasta. Va va fi la fel de rau.
p.s : scuze daca nu ma intelegi ...ma uit la fenomene stranii pe discovery ( vineri, 22:00-00:00 ) scuze daca am greseli de scris!

| FloriiDirectioner a răspuns:

Astea deja sunt fenomene stranii Usile se pot deschide de la vant sau curent, am vazut cea ce zici u intr-un episod din Fenoemene Straniii si eu ma uit dar nu inevetez tot felul de povestiwinking

| FesCuDungi a răspuns:

Asta e cam caterinca, cred(parerea mea) dar daca vrei sa faci ceva, cheama un preot sa faca o slujba(festanie) in casa. daca nici asa numerge paraseste casa! muta-te in alta locuintawinking

| WolfGirl a răspuns:

Petel rosii pot fi ori vopsea ori niste pete de sange vechi care sunt de la vechiul propritar care probabil ca s-a taiat in ceva si a ramas sangele acolo. Cat despre usi se poate sa fie curent in casa. nu e bine sa le tii pe toate deschise. Cat despre farfurii...esti sigura ca rafturile alea nu sunt starmbe? Ori asta ori cineva isi bate joc de tine.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ai grija!
Esti bantuita de fantoma Marioarei.

| ShowTim3 a răspuns:

Vin eu sa dorm cu tine (daca esti fata ) sigur uiti de fantome.
laughingDaca ai urme de sange pe podea si nu le stergi o sa puta, cheama un criminalist sa vezi al cui e sangele.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Zi si mie ce-ai fumat, ca pare sa dea rezultate!

| Shiva a răspuns:

Dai de baut la preteni ca poate ajungi celebra pe la otv smug cu fantomita

| Cristianne a răspuns:

Roagă-te la bunul Dumnezeu,că dacă exista, acum nu muream de foame. Vorba lu' lumyyyyyy, ce film e? Vleau și eu să rââââd.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pustiulica, prea mult Discovery?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Minti si nici macar imaginatie n-ai.

| Andre3aCrystina a răspuns:

Pfff ce gluma rolling on the floor draga nu te mai uita atat de mult la filme de goaza laughinglaughinglaughing

| zăGhost a răspuns:

Iar greşiţi categoriile... asta trebuia s-o pui la T/A.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar crezi că o să credem porcăria asta?

| Bogdanux a răspuns:

Gumele alea roz sigur n-au cocaina in interior?

| VladSilviu a răspuns:

Toata lumea spune. cheama preotu, cheama preotu. de ce ii suflati in cur preotilor? mai bine ia si cheama un fizician si iti va explica el cum stau lucrurile, logic la dracu daca esti pe varf de munte si maicata face prajituri cu geamu deschis. cum sa nu se tranteasca usile. cat despre farfurii. 1 mic cutremur care nu l-ai simtit tu, si care a facut sa trepideze farfuriile. uau. greu [10

| Samarra a răspuns:

Daca este adevarat tot ce zici tu acolo eu iti propun sa chemi un preot care sa faca o slujba de casa noua! Si lui ii povestesti tot ce ne ai zis noua aici. Bafta si muulta sanatate!

| B0GDI a răspuns:

Nu te mai uita la fenomene stranii...

| Ecea a răspuns:

Lasa etnobotanicele in primul rand.
Apoi nu te mai uita la filme horror, poti avea imaginatia foarte bogata si orice rahat poate sa ti se para ceva straniu.

| rKsicK a răspuns:

Nu te mai uita la fenomene stranii ca esti prea mic/mica.