| ȚuȚu7373 a întrebat:

Salut, TPU, acum cateva serii eram cu mamaie si am vazut o chestie un fel de om imbracat in negru care se ducea spre bucatarie, asera fratimiu (7 ani) a simtit ca cineva il urmareste si auzea niste pasi, azi-noapte la 4 si jumatate eram intre si dormeam si nu dormeam am vazut usa de la camera mea care se-nchidea si se-deschidea, tot azi-noapte pe la 5 fix mamaie s-a dus sa le-nveleasca pe suriorele mele (4 ani) cand deodata simte o rafala de aer foarte rapida peste tot erau geamurile inchise (geamuri tip termopan)., Va rog sa ma ajutati nu stiu ce este asta in casa sunt 2 tipuri de religii crestina-(bunica,mama) si Musulmana--(eu, frati, tata)... FundaVOT+PRIETEN=F.V.P.

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Ar fi bine sa incercati sa nu mai credeti in fantome si sa nu va mai fie frica. Daca o sa faceti asta, veti vedea ca nu se va mai intampla nimic.

5 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Vorbeste cu aia de la Socola, va vor ajuta ei.

| Lămâie00 a răspuns:

Era SlenderMan

| Mămăligă59 a răspuns:

Stai linistit. chestiile astea se intampla multor oameni. rugati-va si nu va mai temeti.

| Essencest11 a răspuns:

Sunteti supusi inamicilor, deci va felicit. Sunteti tinta lor directa, plus a spiritelor. laughing
Hail!

| OInimaCurata a răspuns:

Daca chiar vorbesti serios, nu te poti juca cu astfel de lucruri!
Tu si familia trebuie sa vorbiti neaparat cu un preot, el stie mai bine ce e de facut!
Aveti credinta, rugati-va, cititi Biblia si o sa vedeti ca astfel vor sta lucrurile.