Ca sa afli ce ii place si ce nu lui Dumnezeu ar trebui să citești Biblia. De exemplu,în Biblie vei descoperiți ca nu e păcat să te tunzi sau sa te machiezi. Toate trebuie făcute cu echilibru. Apoi, legat de jocuri violente, Dumnezeu spune că urăște pe cel ce iubește violenta. Practica ne violenta pe calculator, arăți că o iubesti. Apoi, în timp te poate face să fii mai irascibil cu cei din jur. Are o mare influenta asupra noastră. Dar continua sa faci binele, indiferente de ce zic altii.Mult succes!
Si lucrurile care iti fac rau tie sunt un pacat, nu doar cele care fac rau celorlalti.
Jocurile video, de exemplu, mai ales cele violente, te fac dependent, ajungi sa iti irosesti toata tineretea in fata calculatorului si iti mai afecteaza si sanatatea fizica (ochii, coloana vertebrala, greutatea corporala) si abilitatile de socializare.
In privinta machiajului la fete, eu personal nu cred ca e ceva rau sa se ingrijeasca, dar poate fi ceva rau daca ajung sa faca o obsesie din felul cum arata, si e pacat la varste mici sa isi umple fata de chimicale care le distrug frumusetea naturala, mai ales ca nici nu au nevoie de machiaj.
Ma joc jocuri violente, recunosc, cs 1.6, gta dar nu devin dependent de ele adica stau pe counter-strike in jur de o ora, dupa intru pe Youtube sau ies pe afara, iar gta-ul nu-mi mai merge. Dar despre asta cu tunsul, ca unii preoti spun ca este un pacat? Nu stiu ce sa zic, se mai zice ca si sa iti pui bijuterii, tot pentru femei, cercei, inele etc. este pacat, tu ce zici?
Da, da, dupa tine trebuie incurajat. Dupa mine trebuie consultat de un psihiatru.
De ce sa fiu consultat de un psihiatru?
Pentru ca te-a prostit religia si s-ar putea sa ai probleme psihice. Astea apar in special la cei care simt dorinta sa fie mai catolici decat Papa (sau mai ortodocsi decat Preafericitu').
Daca e sa te iei dupa unii preoti, fetele nici n-au voie sa intre in biserica cand sunt in perioada, asa ca nu trebuie sa iei de bun tot ce se vehiculeaza, trebuie sa inveti sa discerni binele de rau.
In privinta bijuteriilor, parerea mea e ca ele sunt un pacat cand sunt etalate pentru a afisa o stare materila buna si de a intretine propriul orgoliu, ceea ce evident ca nu poti sa zici ca sunt un lucru benefic.
Eu cred ca femeile sunt frumoase si fara bijuterii.
Imi amintesc ca o colega in liceu purta tot timpul bijuterii din aur si haine scumpe, iar la o sedinta cu parintii am vazut ca si mama ei tot asa avea stilul.
Tu ce crezi? Toate colegele o invidiau si o vorbeau de rau, si nu a avut nici relatie mai apropiata cu nimeni tot liceul, in ultimii ani a avut multe absente si abia trecea materiile.
De ce? Asta pentru ca parintii ei s-au folosit de propriul copil pentru a-si etala bogatia si de a-si satisface propriul orgoliu, ea alminteri era o fata buna si deschisa.
Anumite lucruri nu sunt ingaduite de Dumnezeu nu ca sa fim nefericiti si lipsiti de libertate, ci din contra, pentru a ne apara de efectele adverse ale pacatului.
Bravo. CS 1.6 e un drog, nu te mai juca. Dezinstaleaza-l si lasa-l dezinstalat. E foarte bine ca vrei sa fii un om bun, fara de pacate. Esti un copil bun.
Citeste aici: https://biblia.resursecrestine.ro/matei/6
" Şi de ce vă îngrijoraţi de îmbrăcăminte? Uitaţi-vă cu băgare de seamă cum cresc crinii de pe câmp: ei nici nu torc, nici nu ţes;
29 totuşi vă spun că nici chiar Solomon, în toată slava lui, nu s-a îmbrăcat ca unul din ei. " Retine, simplitatea e cea mai frumoasa haina a unui om.
Scapa de intoxicarea numita crestinism si de toxicul Iehova si traieste-ti viata si tineretea ca regreti dupa.
Nu stiu ce sa zic, se mai zice ca si sa iti pui bijuterii, tot pentru femei, cercei, inele etc. este pacat. voi ce credeti?