anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am cititt ceva despre Chakre adica mai pe scurt Ezoterism/Ocultism si am auzit ca omul este compus mai mult din apa (70%) ma refer la Atomii si 30% Adica suntem cei mai compusi din cea mai mare parte din Apa (70%) si partea mai mica (30%) si Totul este Energie pentru unii poate o sa li se para cam greu sa inteleaga ca Totul este Energie si Vibratie.
asa acum ce o sa va scriu eu o sa vi se para ceva nebunesc sau un fel de Etnobotanice laughing P.S nu ma drogez
deci asa eu am niste simturi in corpul meu care voi nu le-a aveti da sa nu radeti de mine cand va spun asta sau sa ma luati la misto ca eu va vorbesc frumos si nu ma drogez nu sunt drogat sau Alcooholic eu beau Apa mai mult si nu beau chesti
din astea ca m-am lasat de Cola ca am vazut ca ma durea stomacu rau de tot cand beam multa Cola sau Pepsi
asa acum m-am obisnuit sa beau apara mereu in fiecare zi ca inainte nu puteam sa beau de loc imi venea sa vomit de la apa si nu puteam sa stau fara suc sau alte chestii acidulate eu nu mai beam apa de mult si acum m-am invatat cred ca in corpul meu este acum mocirla da nu cred ca e mocirla mai ales Stomacu laughing ca conteaza si vortexurile acelea despre Chakre adica in Sanscrita inseamna Roata Vortexuri de Energie care se invart si care nu pot vi vazute asa eu cand ma plimb simt eu ca ma plimb adica eu nu am facut chestii de genul acesta Meditatii acum m-am obisnuit sa fac Meditatii Spirituale ca eu folosesc Materialul cu Spiritualul asa deci eu nu faceam cand eram mic sau mare Meditatii din astea cum fac Hindusi sau Tibetani ca ei stitii ca ei se duc intr-o pestera scobita si stau in intuneric pentru a atinge lucruri si a vorbi cu Divinitatea intelegeti la ce ma refer eu cand ating lucruri simt ca le-a ting eu adica simt eu si Familia mea e Ortodoxa de Religii ia nu se ocupa de chestii din astea si m-am mierat faptul ca cum am avut eu simturile acestea de ce eu pentru ce le-am posez eu simturile acestea va rog puteti sa ma ajutati cu simturile acestea care le-am Id-ul meu de contact este Dark_Rainbow1994@yahoo.com si va rog frumos sa imi spuneti de ce am eu simturile acestea eu am simturi care nu le-a veti voi adica eu cand Ating ceva un perete sau ceva simt eu ca ating sau cand vorbesc cu cineva simt eu ca vorbesc va rog frumos ma ajutati Id-ul meu Dark_Rainbow@yahoo.com

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

Esti extraterestru!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Apa nu-i compusa din atomii? totul este din atomii, apa este o combinatie de hidrogen si oxigen, lasa prostile amice cu basmele

| milan9 a răspuns:

Această concepţie se găseşte în yoga, religia hindusă ci cea tibetană, mai pe româneşte în religii păgâne care nu au nimic de-a face cu religia creştină. Teoretic, ele ar face legătura dintre corpul fizic şi cel subtil, energetic. Seamănă cu prostia pe care a practicat-o un coleg de-al meu (Reiki) înainte să devină credincios. Este un fel de şamanism, vrăjitorie. În urma unui studiu prelungit (14 ani), se promit nişte puteri despre care spun ei că ar veni din cosmos, dar care de fapt, în realitate, provin din "spaţiul libertăţii" energiilor "îngerilor căzuţi", ale demonilor. Citeşte mai multe în cartea:

http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/

Nu exista chakre, există doar interpretări greşite ale unor,, frânturi de corespondenţe" care ţin de latura spirituală (despre suflet, har, fapte bune, energie pozitivă) din religia revelată (iniţial iudaică, iar apoi continuată, odată cu Revelaţia, prin Creştinism).

Religia revelată, cea prin care Divinitatea Şi-a transmis mesajul Său este una singură, aşa cum şi Dumnezeu este Unul. În mod logic El a păstrat în raport cu umanitatea o singură cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, deoarece altfel, ar trebui să luăm în considerare o contradicţie flagrantă în cadrul mesajului lui Dumnezeu faţă de oameni, în însăşi esenţa divinităţii (lucru care este de neconceput), dat fiind faptul că există zeci de mii de culte şi credinţe total diferite, având fiecare învăţături care le exclude pe celelalte…

| casablanca40 a răspuns:

La postu asta nu ai cum sa nu razi. Daca esti chiar atat de interesat si chiar consideri ca ai abilitatea asta citeste carti pe tema asta pana cand o sa fii in stare sa ne explici cu exactitate simturile tale.

| Pufuletica98 a răspuns:

Nu raspund pentru ca nu citesc romane!