Axe95 prin evolutie o aparut omul e foarte mult de spus cel mai bine e sa citesti teoria evolutiei am un blog pe profilu meu care explica teoria evolutiei si teoria big bang ambele sunt acceptate de toata comunitatea stiintifica de vatican si de multi cresttinii nu trebuie sa crezi in ea stiinta nu-i religie, dogma, doctrina trebuie so observi
crestinii aduc ca argumente
1 contrazicerea teoriei evolutiei
2 complexitatea speciilor care teoria evolutiei explica
in general nu exista nici o dovada ca exista dumnezeu
prin contrzicerea unei teori nu cred ca afirmi existenta la o zeitate asa am putea am afirma existenta la 2700 de alti zeii
Plecand de la:
CREDÍNȚĂ, credințe, s. f. 1. Faptul de a crede în adevărul unui lucru; convingere, siguranță, certitudine. ◊ Profesiune de credință = declarație publică pe care o face cineva asupra principiilor sau convingerilor sale. 2. (Înv.) Încredere (pe care o inspiră cineva). ◊ Loc. adv. În credință = într-adevăr. ◊ Expr. A-și mânca credința = a se comporta astfel încât nu mai inspiră încredere. (Înv.) A bea (sau a lua, a sorbi) credință (sau credința) = a gusta din mâncărurile servite domnitorului pentru a-l încredința că nu sunt otrăvite. 3. Fidelitate, devotament, statornicie față de cineva sau de ceva. ♦ (Reg.) Logodnă. 4. Speranță, nădejde. 5. Convingere despre existența lui Dumnezeu; mărturisire a acestei convingeri prin respectarea prescripțiilor bisericești; religie, cult. – Lat. *credentia.
de ce sa mai astepti alte argumente? nu esti sigur pe tine? nu ti-e clar ce a fost inainte de punctul de singularitate de la teoria big-bang? nu ti-e clar cum ordinea perfecta din univers poate fi produsul haosului?
Uite aici niste argumente, daca nici in astea nu crezi, inseamna ca esti incuiat tare:
http://www.scribd.com/......i-Dumnezeu
Pai daca e s-o luam asa, zi si mie ce a fost inainte de punctul ala de singularitate? cine l-a creat? de ce a explodat?
Tu esti crestin?
Da, de ce intrebi?
Gandeste-te cum deam evoluat.Normal ca Dumnezeu ne a creat
,, cartea facerii, crearea lumii si omul inceputurilor'' de ierom. serafim rose iti va aduce raspunsul foarte clar si adevarat
cuib întreabă:
anonim_4396 întreabă: