| LoveIsLove4Ever a întrebat:

am o intrebare foarte serioasa despre satanism. Ma numesc Alexandru si sunt din Bucuresti. rog pe oricine vrea si poate sa ma introduca in tainele satanismului. Voi raporta orice raspuns de genul " vai ca este rau " sau " exista doar un dumnezeu". Multumesc celor care se abtin la astfel de raspunsuri

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca tu imi aduci o singura dovada ca exista demonii,diavol alte porcari voi crede si eu,isi pierzi timpul din singura viata care o ai, pacat, trist ca te lasi pacalit de basme, vezi tu demoni, draci alte porcari, stiinta ofera o teorie rationala de bun simt orice om normal la cap ar acceptat-o dar desigur nu toti gandesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au si demonii mandria lor, nu se incurca cu oricine.
Daca era ceva de capul tau te-ar fi contactat ei si-ti faceau oferta.

| Dendoris a răspuns:

Satanismul ca religie nu exista, doar nebunii ce vor sa para interesanti creeaza tot felul de demoni si alte prostii. Asta cred eu.

Satanismul este mai mult un principiu ce se caracterizeaza prin libertatea fata de Dumnezeul unei religii adica sa nu respecti regulile pe care acesta le impune.

Vreu sa fac sex cu prietena so what? Dumnezeul ortodox interzice asta.
Nu vreau sa tin post pentru ca nu e chiar asa de bun pentru sanatate, so what? Dumnezeu impune postul.
Nu ma impartasesc pentru ca nu vreau, nu eu mi-am ales religia ci mi-a fost impusa, so what? Lui Dumnezeu nu ii place asta.

Who cares?

| LoveIsLove4Ever explică (pentru Dendoris):

Cam toti sunteti niste inculti. Sau voua nu vi s-a intamplat nimic ce ar acea legatura. Se spune ca omul cu puterea mintii poate creea orice. Atunci chiar de Satan nu exista la-s creea eu. Un lucru stiu in viata. Niciodata nu conta pe nimeni pentru ajutor. Cat despre raspunsul lui RespiraSiinspira l-am raportat ca nu srau sa injur toti p****ii de pe TPU. Ca voua vi s-a spalat creierul nu e vina mea. Prin astfel de comentarii ca cel al userului mentionat mai sus dati dovada de lipsa de caracter sau orice urma de inteligenta

| ionutzz223 a răspuns:

Salut!
De ce satanism?
Treci de partea ateiilor!
Satanism exista foarte putin si slabe sanse sa gasesti aici vreun satanist adevarat.

| LoveIsLove4Ever explică (pentru ionutzz223):

Ateii nu au o credinta. Eu am. Vreau sa invat cum pot folosi toata energia ce o pot lua de la adevaraul dumnezeu. Satan. Pe scurt vreausa fac evocari vraji farmece blesteme s.a.m.d.

| RespiraSiInspira a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Cati ani ai? Nu stiu de ce dar am impresia ca daca afla parintii tai o sa iti iei toata energia posibila din palmele lor de zei laughing

| ionutzz223 a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Ateu inseamna a nu crede in dumnezeu, satana, zeii, si ce mai exista.

| Pacurar_Claudiu_1990 a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Lasa-ma sa ghicesc esti la liceu ai cam 16-18 ani si ai vazut filme prea multe sau anturajul prost...Ma ofer voluntar sa faci "magiile" alea pe minelaughing.fii serios omule

| Gabi1359 a răspuns:

Depinde ce fel de satanism.
Cea mai reala religie care o stiu din toate este satanismul spiritual.
Restu sunt bullshituri.
http://bucurialuisatan.com

| N1m1cSp3cial a răspuns (pentru Gabi1359):

Cea mai mare porcarie rolling on the floor

| UnNumeAleatoriu a răspuns:

Satanismul si demonologia cred ca-s peste puterea ta de intelegere avand in vedere ca incerci sa te documentezi de pe TPU...
Apropo, exista carti pe net. Comanda-le. Ma indoiesc sa te ia cineva ca ucenic p`aici.

| N1m1cSp3cial a răspuns:

Uite pe scurt eu am intrat că mi-a dat un prieten postarra ta păi o să răspund așa: 1 cineva care știe și măcar puțin nu va spune așa pur și simplu pe un site și 2 secretu în toate nu este în vârstă sau în comportament ci în cât de mult crezi iar 3 un sfat prietenesc nu fă invocări sau evocări cu scopulbde a chema pe cineva mare sau puternic pentru că mereu vor fi alții și vei crede ca e cel real
Există o vorbă cine se joacă cu focul se arde.