Si eu ce dracu am zis!
Tu ai zis curgatoriu, eu am zis purgatoriu...
Nici unde boss, nu exista viata de dupa moarte decat in imaginatia noastra, sunt atatea legende, miturii cu privire la aceasta dorinta a omului de a trai vesnic
Un om fara religie se numeste ateu.
Cei care nu au crezut in Iisus, se duc in iad, chiar daca au avut fapte bune, caci ei nu s-au incredintat in aceasta scurta viata in mainile Domnului.
Un om fara religie se numeste ateu.
gresit se poate numi deist, agnostic sau de alta religie cu alti zeii
Probabil,nu am cercetat caci nu prea ma intereseaza, dar de obicei ateu.
Eu cred ca dupa ce mor (au demonstrat sau e o ipoteza ca avem niste particule in cap care ies sau ceve de genu cand suntem in coma si reapar cand ne trezim, deci unii au presupus ca creierasul nostru secreta niste substante care ne pune intr-o stare de vis dar care face sa para ca timpul merge incet adica mor intr-o secunda mai am o eternitate) si ca practic ramai intr-un vis continuu
Daca un om nu apartine nici unei credinte cica acel am va ajunge in : Curgatoriu! Curgatoriu este un loc (dupa religie) unde binele si rau se inpaca!
Pai 1. -nu cred ca exista un om fara religie si 2.-dupa cate stiu eu si informatile pe care le am ar ajunge in Iad dar mai depinde de ce a facut in viata.
anonim_4396 întreabă: