| rem1x70 a întrebat:

Am o poveste destul de interesanta pentru voi big grin: deci am niste carti de magie.
Din cate am citit, poti sa afli ce ai fost in trecut.
eu nu stiu cum se folosesc dar bunicul meu stie si in trecut cica el a aflat ca a fost un animal dar nu stiu ce fel de animal doar animal stiu ca a fost ma gandeam sa imi spuneti si mie cum se folosesc casa pot sa imi citesc si eu trecutul.Dau funda celui mai explicit raspuns.
Multmesc!

13 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Biblia condamna spiritismul.Deuteronom18:10-12

| milan9 a răspuns:

Vrajitoria este un pacat foarte mare...

| sublime89 a răspuns:

Nu exista reincarnare si vieti anterioare.

| grab a răspuns:

Du-te la o scoala de magicieni.
Poate vei afla cum sa le citesti, dar daca vei spune si altora va trebui sa mori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înșelătorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De curiozitate:bunicul tau ce religie are? Practic ocultismul? Acele cartii sunt cartii de joc?

| sticla09 a răspuns (pentru anonim_4396):

D-alea cu femei goale, chiar. stii ca in razboi, un pachet de carti cu femei goale era echivalentul, ca valoare, al unei vile din ziua de azi. poate chiar mai mult.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sticla09):

Eh, lasa prostie eu eram doar curios dar na

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avea mainile pana la genunchi, mergea putin adus de spate, si placeau bananile? aaa era maimuta mai.

| NameoftheCentury a răspuns:

Nu exista magie.

| sticla09 a răspuns:

Si povestea care e, ca bunica-tu a fost animal?
nu stiu ce sa zic, daca nu e ceva concret ce am fost in trecut, nici nu-mi bat capul cu prostii dintr-astea.

| rem1x70 explică:

Eu v-am zis doar ce am aflat nu am zis ca este adevarat si nu mai lasati comenturi de genul asta stiti lasati comentariu nu stiti nu mai lasati x(

| rem1x70 explică (pentru rem1x70):

Sunt niste carti mai multe si pe fiecare arata cate ceva de exemplu pe una arata moartea si arata desenul si mai is scrie ce este si pe aalta arata altceva alt desen nu stiu de unde le are si acuma vreau sa vad daca este sau nu adevarat ca exista x(