| CesăfacAnonim a întrebat:

Salut TPU am o poveste mai ciudată eu am întâlnit în vara asta o fată care am iubit-o foarte mult îi mulțumeam mereu lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit în sfârșit o fată bună, și ne-am despărțit din păcate din cauza prietenilor ei care nu mă suportă și o iubesc pe ea, ea în schimb nu îi iubește îi vede ca pe niște prieteni. Trecem peste asta mă rog la Dumnezeu de ceva timp să îmi dea un semn dacă să o mai aștept sau nu, uneori îmi apare pe TikTok vă veți împacă (tarot), apoi mă întâlnesc cu ea pe stradă se uită la mine. Eu am mai căutat o și am visat că mi-a spus să plec și să nu o mai caut și a doua zi s-a întâmplat.mi-a spus să plec, apoi am avut în vis în care a murit ( la 2-3 luni de la despărțire), și acum am visat că îmi trimite un mesaj de împăcare cam acum (4 săptămâni). Povestea cu tarotul îmi apărea în vara că îmi voi găsi jumătatea și am găsit-o la o petrecere, apoi nu mi-a mai apărut nimic nici după despărțire până acum 2 luni când a început să îmi apară ce veți împacă suferă.Ea îmi dă impresia că suferă uneori și alteori că nu îi pasă. Cum spuneam mă rog mereu să îmi arate un semn uneori este nu o mai aștepta, altădată așteaptă. Nu știu exact ce să fac?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te iei după tarot. Dar tu să nu faci absolut nimic. Asta este cheia insuccesului total. Astfel ești sigur de rezultat.

| anonimg a răspuns:

1. Nu te lua dupa tarot. Ori mergi pe mana lui Dumnezeu, ori te duci la inselatorie si moarte luandu-te dupa tarot.

2. Baietii si fetele isi pot face prieteni apropiati de sex opus doar atunci cand sunt amandoi pregatiti pentru casatorie. O relatie care nu are ca scop casatoria, nu va duce la nimic bun; va sfarsi in suferinta pentru amandoi (timp, bani si mai ales sentimente se vor duce de rapa).
Cand vei avea casa si servici ca sa iti poti intretine familia, atunci vei fi sigur pe tine si te vei duce direct la fata pe care o iubesti -si care sti ca este singura-. Atunci o vei scoate din starea in care se gaseste, si, cu acordul ei ii vei deveni barbat.
Dar fara stabilitate financiara o fata te poate place, dar nu poate fi cu tine. Asta este o suferinta si pentru ea, si pentru tine. (Si cred ca prin asta trece si prietena ta). O fata/femeie se uita mai intai dupa siguranta materiala/financiara. Acest lucru este normal, este pus de Dumnezeu in fiecare fata/femeie, deoarece o familie nu poate trai fara siguranta, fara stabilitate materiala.
Este o diferenta intre a fi materialist/a si a cauta o siguranta pentru viitorul familiei.

| CesăfacAnonim explică (pentru anonimg):

Știu ce spui dar de la 16 ani lucrez ca programator java, acum am 17 ani și câștig foarte bine pentru vârsta mea deci stabilitatea financiară nu este o problemă.

| raMLesS a răspuns (pentru CesăfacAnonim):

Ce java lucrezi ma tu laughing Cand pui astfel de intrebari numai la java nu lucrezi.

| CesăfacAnonim explică (pentru raMLesS):

Java este un program pe care se construiesc aplicați, fiecare are nevoie de o părere, dar așa este romanul știe să zică de alți, aceasta platforma este să ne sprijinim unul pe altul. Dar nu îmi bat capul cu tine, oricum nu ai înțelege.

Adica ma inveti tu pe mine cu o facultate de it in spate ce este java laughing Daca scrii 2 linii de cod nu inseamna ca esti programator, nu te mai da ce nu esti, inteligentul p***

| CesăfacAnonim explică (pentru raMLesS):

Se vede că ai facultate de spart semințe, dar nu îți dau ți-e importantă.

Vezi ca se scrie "tie".
Pune mana pe o carte de limba romana ca te bate rau.

| DjSannan a răspuns:

Este natural să te simți confuz și să nu știi exact ce să faci într-o situație ca aceasta. Este important să îți asculti propriile sentimente și să te gândești la ce este cel mai bine pentru tine.

Este posibil ca mesajele pe care le primești, indiferent dacă sunt prin intermediul tarotului, viselor sau altor semne, să fie rezultatul propriilor tale gânduri și dorințe profunde. Este important să le acorzi atenție și să înțelegi ce înseamnă pentru tine.

În același timp, este important să te gândești și la ce își dorește persoana de care te îndrăgostești și să respecti alegerea ei. Dacă persoana respectivă îți spune că nu îți dorește o relație sau că nu îți poate oferi ceea ce îți dorești, ar trebui să încerci să înțelegi și să respecti alegerea ei, chiar dacă este dureros pentru tine.

În cele din urmă, este important să îți iei grija de tine și să te asiguri că îți urmezi propriile dorințe și nevoi. Dacă simți că este mai bine pentru tine să încerci să îți continui viața fără această persoană, atunci ar trebui să încerci să faci asta. Dacă simți însă că îți dorești să aștepți și să încerci să reconstruiești relația, atunci ar trebui să încerci să o faci în mod respectuos și să ții cont de nevoile și dorințele persoanei respective.