Și ce ar trebui să fac?
Am citi pe internet ca poroduce și lipsa poftei de mâncare care este tratamentul?
Să nu mai asculți pe domnul,, doctor Randus", pentru că o linguriță de vin nu face rău nimănui, ba mai ales că este împărtășanie.
Daca persista, mergi la medic.
Zahărul provoacă întotdeauna fermentație în stomac; la fel și oțetul. Asta înseamnă automat scaun moale.
Deci fără dulciuri, și fără oțet în salate. Asta ca să nu murim mai înainte de vreme, sau să nu ne trezim mai târziu ca ne facem abonament la farmacie.
Bună! Faptul că te doare stomacul NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU ÎMPĂRTĂSANIA! Ba, din contră, împărtășania îți face numai, dar numai bine!
Toată problema asta cu stomacul este datorită dulceței.
Sănătate!
Dap, e suficient sa se impartaseasca unul cu tuberculoza rezistenta la antibiotice, sa vezi atunci ce buna e!
Domnul,,doctor Randus", în cazul lui nu are tuberculoză. Ești doctor tu? Sau îți pui așa nume ca să te creadă lumea?
Durerea de stomac, domnule doctor (că presupun că ai învățat carte...), nu vine de la O LINGURIȚĂ de vin. Așa că...nu mai învăța copii prosti, și dacă ești adult, vezi-ți de copii tăi.
Copiii*
Mda.poți sa ți pui și numele asa aici pe TPU după acel,, doctor Randus,,
Dar.ok, o iau ca atare.
,, dumneavoastră,, credeți ca unui copil ii face rău o linguriță de vin?(Nici aia întreaga, ca are anafura)
O face rău la alte boli(ceea ce nu cred), dar la un copil nu are cum sa I facă rău la stomac.
Dumneavoastră credeți în Dumnezeu? (Odată ce spuneți asta.)
Da, cred in Dumnezeu. Iar prin impartasanie se pot lua multe boli. Nu din cauza vinului, ci din cauza virusilor si bacteriilor.
Aici..nu știu ce să zic. Se zice ca prin împărtășanie nu se ia. Doctorii spun ca se ia, iar preoții ca nu se ia. Noi pe cine ar trebui sa credem?
Crede-L pe Hristos! Sfanta Euharistie este Hristos! Ce partasie are Hristos Dumnezeu cu virusii si bacteriile? Oare nu este mai puternic Dumnezeu decat virusii si bacteriile? Oare nu este Dumnezeu curat de orice boala si agent patogen? Crede Bisericii lui Hristos si nu propagandistilor mincinosi, care desi isi spun crestini, nu sunt, fiindca-L hulesc pe Hristos si-L blasfemiaza!
Ai dreptate
E doar un fanatic religios. BOR nu are scopul de a nega stiinta oamenilor de stiinta. Sectantii si fanaticii sunt cei care neaga stiinta.
Mai..eu nu știu ce să zic...și ce sa cred.
DeProfundis99 întreabă: