Ioan 3,16. Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã A DAT pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.
Sa citez si eu din 'Dracula'?
Stii ce era tare.Ca zeul evreu sa se incarneze intr-un nou nascut, adica 'Iosif si cu Maria sa il fi nascut pe Iisus si zeul evreu sa se fi incarnat in el'.Asa era mai credibil.
"Ca zeul evreu sa se incarneze intr-un nou nascut, adica 'Iosif si cu Maria sa il fi nascut pe Iisus si zeul evreu sa se fi incarnat in el'.Asa era mai credibil."
Uite ca Buddha, la naștere, a știut sa mearga si sa vorbească, el a făcut 7 pași si a urlat: "aceasta este ultima mea reâncarnare!" ( in unele surse se spune că a doua zi era campion la ping-pong )
Evident că textele religioase sunt corupte, pe lângă mari devaruri ele conțin si minciuni, exact ca sa arunci la gunoi adevărurile impreună cu minciunile, ori, dacă accepți niște adevăruri de acolo (pe motiv ca-s utile) esti forțat să crezi in zeci de fabule si basme. Deștepții care fac selecții din biblie, mai primesc câte un premiu Nobil.
Aici facem comentarii religioase, nu horror (filme). Ai acolo loc destul sau nu te "incadrezi" intelectual?
Faptul ca un popor (in speta evreii) scriu despre cineva (in speta Dumnezeu) nu inseamna ca automat acel cineva ia "cetatenia" (apartenenta) acelui popor. Sau dupa mintrea ta daca un negru ( de exemplu eu) face comentari, impreuna, despre si cu tine ar insemn a ca si tu esti un CIOROI si VOPSIT pedeasupra (nu original).
Care dumnezeu? zeus? zeus da ploaie si trasnete, fara ploaie nu exista viata, fara foc nu exista distrugere si din nou viata, vezi ce maret e zeus, Dionis a lasat vinul, FSM a lasat spaghetele si berea = in lipsa lor italieni intra in depresie
Copii in occident sunt mult mai redusi la minte decat cei din Romania toti cei care au plecat pe dincolo stiu asta.
Se duce lumea de rapa, occidentul cade si trage cu el in jos si celelalte tari printre care si Romania, tu nu vezi ca in RO nu mai merge nimic, tu nu vezi ca aici nu mai e de trait la fel si dincolo. Cei care stiu cum stau lucrurile se fac ca ploua dar ce sa faci asta e omul.
Focul lui Prometeu.
Ma bucur ca iti place mitologia greaca
Demostreaza tu mai intai ce a facut dumnezeu si pe urma vedem noi care sunt darurile cele mai de pret
1. Conștiința clară a scopului lui în lume.
2. Posibilitatea de a-l cunoaște pe Dumnezeu.
Evanghelia!
Pentru un om sarac cel mai pretios dar este un serviciu, ca sa-si castige singur banii, nu sa astepte de la altii
Asa si pentru un om ratacit cel mai bun dar este invatatura care ii spune care este calea buna, ca sa stie EL SINGUR pe ce cale sa mearga, nu sa-i spuna altii
Liberul arbitru, fara asta acum nici nu puteai sa pui intrebarea asta.
Meme10Memu întreabă:
FullFr8 întreabă: