Eu nu cred in zeii /
dumnezeu =sperantele, iluzile omului sarac, lipsit de sperante etc da sunt ateu
Cu ce te ajuta sa stii acest lucru, vrei sa te decizi spre ce parte sa tragi, uita-te si tu cat de prosperi sunt popii, bisericile si gandeste-te daca avem nevoie sa ii imbuibam sau nu
Am intrebat cati ateii sunt, trebuia sa imi raspunzi da sunt ateu sau nu sunt ateu.Deci esti sau nu?
"Da, sunt ateu"
In categoria "Religie" as zice in jur de 60-70%. Daca extinzi pentru tot TPU-ul, si incluzi categoriile de pe aici: Auto, Familie, etc. proportia cred ca scade pe la un 10% estimat. Categoria "Adolescenti" are 20x mai multe postari decat Religie. E un mod simplu de a vedea cati ortodocsi sunt, e de obicei cat de indiferenti sunt de capitolul Dumnezeu.
Esti jumi ateu si juma prost.Intelegi.
Eu sunt super antiateu
E cam o tampenie de titulatura antiateu? impotriva a ceva care e deja impotriva a ceva? nu ti se pare absurd? preferabil ar fi fost super proteu, super promistic, asta cu anti la anti e cam aberant
Perfect. Eu sunt din ramura de ateism ce e numita: "rationalism". Esti cumva "antirationalist"? Ca daca da... "forta fie cu tine"
Daca esti cumva simpatizant al crestinilor, de curiozitate, imi poti cita 3-5 greseli si contradictii din Biblie? Sunt cateva sute, deci nu-ti cer decat ceva de genul 2% din erorile acceptate din ea