Tu mai bine te faci om de treaba si la culcare spui Tatal Nostru si te insemni cu Sf Cruce lasa tu prostiile.
Satanistii moderni, nu omoara, nu se inchina la zei, isi traiesc viata dupa anuminte princii care mie mi se par extrem de interesante.
Si nu, nici macar satanistii traditionali nu omoara, asta e o inventie.
Unde ai citit darling că sataniştii comit crime? Tu vezi sataniştii ca pe nişte criminali sau ca pe nişte oameni cu idei diferite? Un sfat: Vezi-ţi de viaţa ta de om normal că satanismul nu-i de tine.
Baftă`!
Un satanist nu omoara oameni fara motiv, si chiar protejeaza copii si femeile... Cauta biblia satanica si uitate acolo, sunt 10 sfaturi sau porunci, cum or fi...
Si ca fapt divers, tu vrei sa fi satanist doar ca sa te dai diferit, sau? )
Nerd.
Majoritatea satanistilor nu cred ca Diavolul exista. Biserica lui Satan, intemeiata de LaVey este o organizatie a unor atei care fac misto de crestinism, dar nu cred in zei, ingeri, demoni, etc. Aceasta biserica are precepte etice contra omorurilor, orgiilor, sacrificiilor, pedofiliei, etc. Practic, ea nu recomanda nimic ilegal, altfel ar fi fost de mult inchisa de autoritati.
Mai exista si satanisti care cred ca Satan exista in mod real, dar ei sunt o minoritate printre satanisti. Un exemplu este Order of the Nine Angles, care e mai degraba un truc pentru a promova nazismul decat o credinta religioasa. Si sigur, exista intotdeauna glumeti sau nebuni care afirma sau cred ca trebuie sa-l serveasca pe Satana prin a face raul.
Biserica lui Satan primeste deseori glume cu dorinte de a comite crime pentru a-l servi pe Satan, iar atunci cand personalul bisericii este convins ca amenintarile sunt reale ei informeaza politia despre aceste mesaje. Ma rog, majoritatea acestor mesaje sunt trimise in gluma.
Adevărat! chiar este.
Bai du-te-n *** d-aicia cu satana ta cu tot, sa-i sugi pl lu satana, copchil handicapat ce esti.
Eu nu sunt Satanist nu te-ai prins dupa poza sunt Ateu
Un satanist nu omoară oameni pentru crime. Uneori sataniștii omoară animale pentru sacrificiu, sau în cel imi rău caz pe ei.
Nu trebuie să fii Satanist pentru că "așa vrei" ci pentru că nu crezi în Dumnezeu.
Unui Satanist adevărat nu îi este frică de crime.
+ Că cei care ascultă Rock sau Metal nu sunt sataniști. Eu ascult Rock și Metal și sunt Athee!
Oricum tot ce am spus aici = ești un noob, un copil care vrea să se dea mare dar nu mai are cu ce.
Succes în " crime "!
Mai simplu renunta! IN TOT SATANISMUL
E NEVOIE DE CRIME! daca renunti sa mergi sa te spovedesti inainte.e mai bine sa-L slujesti pe DUMNEZEU. daca nu ma crezi citeste"sfantul Leon, episcopul cataniei."
Asculta roc in primul rand se scrie rock si nu asculta rock asculta death metal sau black metal
Rock, e rock, dar nu am astept ca cineva care zice ca rocku e pentru satanisti sa stie asa ceva, si doar asa, ca o mica diferenta, cat de prost esti? Adica, traiesti cu bunicii in grajd sau ceva?
Sunt curios cum traiesc amaratii ca tine, nu de alta, fac un studiu asupra persoanelor fara viitor, daca poti sa mai scrii ceva de tine, dar corect daca poti, nu cum ai scris mai sus(e doar satanisti, cu un singur "i").
Deci te rog, daca te lasa buni si iti merge bine netu ca probabil downloadezi un toolbar nou si niste manele, domnule Boss.
Cu stima, un rocar.
Bleah scarbos. ala c gen de muzica ie? de aia cu zgomote multe? imi e rusine k multi nu sunt romani adevarati j asculta manele care sunt despre iubire avere si stil de viata bun
Esti roker cu par jegos j fara gagici. nu ai tu valuarea mea. sac sac sac
Ba tu glumesti? Tu chiar asa scrii sau iti bati joc de noi?
In primul rand ai dat de inteles ca romanii adevarati nu asculta manele, ar fi bine, dar nu asta ai vrut sa scrii, esti doar porst si nu sti sa te exprimi, manelele, in primul rand, nu sunt romanesti, sunt loate de la sarbi. Si nici macar cantate de romani, sunt de cioriile alea distruse, serios frate Boss, du-te si fa baie.
) Chiar imi place de tine. ) Jur, daca faci chestiile astea intentionat, esti un geniu.
Ai grisa cum vb cu mine k imi chem prieteni j te bate. am 12 ani si deja tata mi-a luat un bmw deci nu te compari tu cu mine ai inteles? esti un sarantoc repetent. scriu cm vreau. asa e moda sa stii j tu!
Esti genial, sa-mi bag picioru.
****i mormantu ma-ti de jegu **** mele crescut la tara, cat ai studiat ma tu rock-ul ca sa vezi ca e pentru satanisti? sa-mi sugi **** incultule, invata ce-i aia muzica dupa sa comentezi in gura ma-ti de ****.
Multumesc. dar nu ptem fii prieteni. pentru ca esti roker sarac j fara bani
C vrei ma j tu? zi-mi tata ca am facut sex cu mata ta
Nuh frate, nusz sarak j am bani, tata are fyrma de transport international, hai t rog sa fim amici
Ti-am dat ad la preteni
Nici nu are rost sa mai continui...
Ma cocalare, caca-m-as eu pe neamul tau de tigani borati, cum **** mea la 12 anisori vorbesti tu, ca imi vii pana la **** si comentezi, du-te-n **** mea ca n-ai habar pe ce lume traiesti, imi sugi **** din picioare daca vreau manelistule
Kocaklar e mata. si de ce pui stelute? nu stii sa vb kore ct?
Frate asta inseamna ca si eu sunt satanista daca ascult rock pe bune acum ce ar insemna daca toata lumea care asculta rock inseamna ca s-ar umple lumea de satanisti si iti dau un sfat inainte de a scrie gandeste de doua ori.
Domnule cocalar, stelutele se pun automat, pentru ca nu esti pe maidan la tine sa vada toata lumea.Si nu-s neam de-al tau sa fie mama cocalar, baga-mi-as **** in tine, invata sa scrii, dupa sa ma intrebi pe mine daca vorbesc corect. Sugi **** iar cu toti tiganii tai.
Pisatule! Rock nu e pentru satanistii Manele e pentru dihori!
N-are rost,e o cauză pierdută,lasă-l să se obişnuiască cu ideea şi nu-i mai răspunde la atacuri, să nu se creadă prea important.Nu-ţi mai bate capul, că n-ai cu cine.Se vede de la o poştă ce fel de persoană e...
Asta e zeul tau? Te lauzi ca ai BMW? Ba copilu' asa nu vreau sa te jignesc dar ai ridicat macar un cui in viata ta? Ai luat un ciocan in mana sa bati cuiul? A si moda? Daca moda impune sa porti pantaloni cu gaura in cur ai sa porti acei pantaloni? astept raspunsul tau sper sa fi civilizat. A si sa nu uit Long live Death Metal
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: