In nici un caz! Omul trebuie să își înfrângă poftele trupești, cel mai probabil nu poate dar daca Îi cere ajutorul Lui Dumnezeu va putea.- Nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Regatul lui Dumnezeu? Să nu vă faceți iluzii; pentru că nici imoralii sexual, nici idolatrii, nici cei care comit adulter, nici prostituații, nici homosexualii, nici hoții, nici bețivii, nici calomniatorii, nici cei care comit abuzuri – nu vor moșteni Regatul lui Dumnezeu!
1 Corinteni 6:9-10 BVA
Homosexualii pe care i-am văzut eu, erau de treabă. Să nu mai zic de personalități care au schimbat istoria. Cui nu i-a plăcut Queen cu Freddie Mercury? Și nu este singurul.
Ideea este că dacă pentru tine ăsta e un criteriu de a judeca omul, ești fără valoare, rațiune sau moralitate, fie că ești om sau zeu inventat de om.
Doar Dumnezeu stie si decide asta in ultima instanta, dar daca nu se intorc si se pocaiesc de patimile si pacatele lor nu prea au sanse.
Daca renunta la viata asta de homsexual Dumnezeu îi primeste cu bucurie si cu bratele deschide. Doar de ei depinde asta. E responsabilitatea lor.
1.Omul=animal
2.Multe specii de animale prezinta practici homosexuale.Deci, am fi pe acelasi loc...
Salut,
Tu ai vrea ca cei ce s-au opus propriei naturi să moștenească Împărăția lui Dumnezeu?
Propria ta natura este sa supravietuiesti, alea-s instinctele. Daca vorbesti de pseudo-naturi intruchipate de voi drept natura naturilor, pai debitezi ineptii.
Apopo, care "imparatie"? Ca eu n-am vazut nimic, doar vorbe si scrieri dubioase. Tu ai vazut ceva? Daca da, cat este pensia de schizofrenic?
Salut,
"Propria ta natura este sa supravietuiesti, alea-s instinctele." Așa... de aici s-a pierdut firul. Mai încercăm o dată?
Unindividn0rmal întreabă:
GabrielaElenaXD întreabă:
gaming întreabă:
kaynmaincallme întreabă: