| Mastour a întrebat:

ce parere aveti despre SFARSITUL LUMII, PREZIS DE RASPUTIN?
Credeti ca va fi pe 23 august 2013.
Nu credeam inainte, dar am citit despre rasputin, si m-am razgandit, eu cred ca va fi in 2013, voi ce parere aveti?

13 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

"voi ce parere aveti?" ca citesti numai cretinisme.

| Dandanache a răspuns:

Te-ai nascut ieri? N-ai invatat inca nimic din sirul de apocalipse prezise si care nu au avut loc?

| danay72 a răspuns:

Biblia arata clar ca nu stie nimeni ziua si ora, dar sigur sfarsitul va veni.

| RAY a răspuns:

In fiecare an e un sf al lumii

| M25M a răspuns:

Stii ce este cel mai enervat lucru legat de prezicerile sfarsitului lumii, in afara faptului in sine : oamenii care chiar cred.

| Lizzu a răspuns:

laughing rolling on the floor
Cuum?
Acum e altul pe 23 august? deci, e clar : oamenii astia sunt nerabdatori a moara vad.

Deci nu pot sa cred.
Cativa ani la rand tot au speculat si au bagat frica in populatie de si-au facut aia buncare pe bune sub pamant cu provizii, si nu a venit nimic pana la urma...si acum? acum alt sfarsit la orizont? oh go on

Si tu crezi? inseamna ca-ti doresti sa dispari.
Din partea mea poate sa vina, eu nu-mi fac probleme,niciodata nu mi-am facut pentru ca mi-am dat seama ca e doar un mijloc de publicitate,de a face bani de pe urma noastra, a fraierilor.

Daca e sa vina un sfarsit al lumii, vine fara sa fie anuntat, pur si simplu se intampla si nimeni nu va observa inainte ceva.
Suntem biete fiinte umane, nu avem putere in fata naturii, daca e sa disparem sa disparem atunci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lizzu):

Deja a fost anuntat, oamenii de stiinta spun ca in cateva milenii cand soarele se va incinge pamantul nu va mai fi locuibil, a alta ipoteza e ciognirea cai lactee cu android, iar asta iarasi inseamna sfarsitul omeniri. Pana si sfarsitul universului s-a prezis.

| Lizzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta inteleg sa mai fie posibil, pentru ca astfel de fenomene nu au loc peste noapte...
Dar cele prezise in timpul nostru, in anii 2012-2013-2050 si ce-or mai fi, astea mi se par pure prostii si imbecilitati, un alt mod de a infricosa fraierii care cred, si de a-i abate de la viata lor si treburile lor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lizzu):

Sau de a le face viata motono unora mai interesanta, omul tot timpul cauta ceva mai diferit, si de-asta am de gand eu sa profit.

| Miauti a răspuns:

Mai e si in 2015 sau 2030 atunci cand se apropie asteroidul de paman.

Oricum e cam nasol ca prezicerea sa se indeplineasca, deoarece atat timp cat sti ce se intampla poti schimba fapta.

Problema ar fi efectul fluturelui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost de vreo 20 de ori sfarsitul lumii..Am trecut atunci peste el trecem si acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu prindem noi sfarsitul lumii care va fi probabil foarteee departe./peste multe miii de ani cand rasa umana va fi degenerata rau si oamenii vor arata ca maimutele,cu mainile luuungi si ghebosi, cracanati, prin degenerare si inactivitate neobisnuite pentru omul nascut si creat vanator, cultivator, culegator.

| Baragan_Ana_1997 a răspuns:

Nu va veni sf lumi stai linistit numai dumnezeu va stii chestia asta dar sa stii ca sf ni-l facem noi insine dar stai linistit cat timp traiesti tu nu se va intampla te pup