anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

credeti ca ar merita sa imi vand sufletul pentru cunostiunte? Adica sa stiu matematica, sa fiu destept dar nu doar pentru scoala, ma refar sa fiu destept ca Steven Hawking sau Albert Einstein. Ce ziceti?

36 răspunsuri:
| DSGline a răspuns (pentru William):

Si cee nu ma intereseaza sunt ateu si stiu ca nu se poate iar satana ca si dumnzeu nu exista

| Bastet a răspuns (pentru William):

Da,şi cu toate astea era fericit. Spre deosebire de lt. Dan, care deşi era deştept şi toate cele, era trist.

| William a răspuns (pentru Bastet):

Ltd Dan era trist pentru ca realiza in ce stare se afla, el provenea dintr-o familie de militari si trebuia sa moara pe front ca si tatal si bunicul si stra bunicul lui. Cand si-a pierdut picioarele si-a dat seama ca nu o sa mai puna piciorul in Vietnam niciodata. Era trist pentru ca nu avea sa continue traditia si sa moara pe front.

| xXPsychO983 a răspuns:

Nu nu nu ...categoric Nu

| andralada a răspuns:

Poti sa imi zici si mie cum faci asta te rog sunt foarte curioasa? am cautata dar nu am gasit si eu zic ca merita sa faci asta pentru ca gandeste asa tot nu mergem in rai... tot acolo ajungem si decat sa tragi si sa te chinui mai bine faci asta si traiesc regeste tongue parerea mea acum tu faci cum o vrei tongue

| Barcecruz a răspuns:

Omul mereu va iesi in pierdere, crede-ma, viata mea e un intreg infern...chiar daca eu nu arat asta; de multe ori mi-a trecut prin minte asta, dar mereu ziceam ca-i o prostie; avere, putere, cunostine pff daca te calca o masina a 2 a zi, vei fi fufa satanei restul timpului (infinit)... oricum nu exista nici dumnezeu nici satana exact cum e si zeus sau buda.

Întrebări similare