Mie iahve mi-a promis o evraica virgina, trebuie doar sa dau de ea, sper ca e jumatatea mea perfecta, da iahve a facut fiecarui om o jumatate in functie de fiecare, asa ca nu va plangeti ca va meritati jumatatile
Dumnezeu ne da liber arbitru. Bineinteles ca El ne poate da un ales daca doreste, ca doar este Stapanul Universului.
Dumnezeu mi-a dat niste "semne", care greu pot fi numite conincidente, de a-mi arata ca una din persoanele de care ma simteam atras nu e potrivita.
Este complicat. Trebuie luat in calcul ca am avut sute sau mii de vieti anterioare in care ne-am facut prieteni, dusmani, copii si parteneri de viataAvem mii de conexiuni care sunt greu de deslusit.
Religia in general nu-si explica nici 1% din ce se intampla.
De atei ce sa mai zicem.
Dumnezeu stie partenerul de viata potrivit pentru noi si nu e ca si cum El ar alege in locul nostru pentru ca El stie ce e mai bine pentru noi si cum/cu cine putem fi fericiti. Insa omul are liber arbitru.
Nu trebuie confundat faptul că Dumnezeu stie pe cine vom alege, cu libertatea noastră de a alege. Nu intervine in libertatea noastra
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: