Solomon, fiul lui David a fost Imparat, a fost cel mai destept muritor de pe terra. Intelepciunea a primit-o deoarece A CERUT-O de la Dumnezeu. Cunoasterea o capatam prin studiu si cercetare, INTELEPCIUNEA este un Dar (cadou) de la Dumnezeu. Vrajitorii nu au legatura cu Dumnezeu, ei sunt slujbasi ai DRCULUI.
Corect de asta ti-am dat funda In sfarsit cineva care il apreciez pentru acest raspuns multumesac!
Nu stiu in ce sectiune ai postat dar ai postat gresit raspunsul, intrebarea era Salut TPU credeti ca Solomon a fost un vrajitor sau nu?
De unde credeti ca a primit Solomon puterea care o avea?
Sigur ai postat gresit fugi la somn!
Care este înzestrat cu înțelepciune, care are mintea clară; cuminte, deștept. Correct
Normal ca de la Dumnezeu, dar omu are o curiozitate mare nu? La fel o avut si eva? nu? Asa avem si noi
Slava Domnului ca o ai si in directia asta. multi au acum doar divertismentul si "sculele".
Nu stiu la ce va referiti domnule da nu-i asa frumos ce, poate n-am inteles eu?
Scule adica telefoane, tablete, placi video super. si uita de o pagina din Sfintii Parinti. sau poate nici n-au auzit
Solomon a primit intelepciune de la Dumnezeu, dar in momentul in care nu a mai ascultat de El, a luat decizii gresite.
Dumnezeu da intelepciune tuturor dar noi nu stim sa o prmim, cand ne trimite putere nu o simti de asta spune Bucura-te puterea orbilor... Va rog foarte frumos Intoarcetiva la Tatal ca vom plange mult, ma intreb de ce nu vreti sa vedeti adevarul sil acuzati pe Dumnezeu ca el va facut.
Intr-adevar daca cerem intelepciune, Dumnezeu o da. iacov1:5
EmaS întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: