Dumnezeu nu se ascunde de nimeni. Niciuna din miliardele de celule ale tale nu ar putea vietui daca fizica si chimia acelei celule nu ar avea si o energie sau o prezenta discreta a lui Dumnezeu asupra lor...
Dumnezeu nu lasa pe nimeni "de izbeliste".
Dumnezeu nu are cum să fie indiferent faţă de omul în care a „investit" iubirea Sa şi pentru care S-a întrupat pentru a-i arăta acest lucru dându-şi viaţa. El este Cel care veghează asupra fiecăruia dintre noi. Fiecare strop de viaţă are "legătură" cu El; pentru sufletul fiecărui om El a venit, S-a umilit, S-a jertfit, pentru fiecare dintre noi încă este în stare de suferinţă, atât timp cât în lume va exista păcatul...
Şi totuşi, gândindu-se la fiecare dintre noi, prin aparenta Sa neimplicare, ne respectă în mod deplin libertatea (care presupune însă şi responsabilitate).
Datorită diferenţei imense dintre om şi Dumnezeu, Acesta, în relaţie cu omul, dintr-un fel de precauţie (şi pentru evitarea lezmajestăţii inutile), păstrează o oarecare distanţă (lăsând însă suficiente dovezi) pentru a lăsa suficient spaţiu libertăţii omului, care astfel poate singur şi sincer, să caute pe "Dăruitorul" vieţii sale pentru a-şi arăta minima recunoştinţă, sau, să găsească o justificare eficientă pentru a nu fi nevoit să facă acest lucru (chiar dacă nu este un lucru greu).
- Într-un alt scenariu posibil, prezenţa directă a divinităţii lângă om, îi poate influenţa deciziile, care astfel nu vor mai avea relevanţă în privinţa fidelităţii şi sincerităţii. Ori, ştim din experienţele noastre că fidelitatea şi sinceritatea sunt cel puţin la fel de importante ca şi dreptatea. Din acest motiv, şi pentru Dumnezeu (care S-a autodefinit a fi Iubire), fidelitatea şi sinceritatea răspunsului nostru şi a căutării noastre libere este esenţială...
- Prezenţa Sa absolut directă, pentru a-i confirma omului totul, ar fi concepută ca suspendare a libertăţii umane de a alege singură răspunsul, fidelizarea sau refuzul. Ştim delicateţea naturii create, pentru a intui şi delicateţea lui Dumnezeu care nu se doreşte a fi prea. insistent.
Asculta! Daca tu ai auzit ca exista un adevar, privind existenta lui Dumnezeu,, si scopul sau cu umul si pamantul este facut cunoscut prin intermediul Bibliei doar, deci daca ai auzit, de ce nu-l cauti acest adevar sa te convingi tu insuti? Sa nu bati campii cu baliverne fara nici un sens.
Ma? trezeste-te ai un cosmar, generat de necunostinta religiei crestine, si alimentat de minciunile care le-ai ingitit intregi fara sa le rumegi.desteptarea fratica, fiindca risti sa ramai asa.cu mintea odihnita.ar fi trist, daca esti foarte tanar, fiindca timpul trece repede si ne afecteaza iar stiinta ta nu e capabila de mai nimic in privinta asta.
Vai de mine iar din America du-te si le arata la Americani, Biblia e cuvantul lui Dumnezeu, Tu vrei sa vezi Duhul Sfant nu? Odaa vazut vei avea si vedeni cum mi s-a intamplat mie
Va spun ca este o lucrare a necuratului da nu va dati seama pe cursa atat de siret e diavolu ca i-am descoperit si cursa care mi-a intinso, am facut o prostie si nu mai vreau sa o repet, ma apasa pe frunte seara si ma durea capu si spatele, si de cand mi-am dat seama de cursa lui Sunt al om, sa stiti ca Satan poate fi si sfant daca nati stiut.
Primu lucru ca sa cauti adevarul lui Dumnezeu trebuie sa te spovedesti sa fi curat si apoi sa cauti curat, eu am cautat necurat si rau ma chinuit Diavolu 3 ani fara sa stiu si abia acuma mi-am dat seama si ma simt alt om, am avut si vedeni si de asta mi-am dat seama ca este necuratu, te impinge din pacat in pacat
Uita-ti aici clipul cu capul de caine viu: https://www.youtube.com/watch?v=BPTlK89qh1M&feature=player_embedded
Uita-ti si partea a 2 a in care chiar reinvie un caine : https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1BfNQr2y_sg
Dumnezeu ne iubeste, insa pe Pamant ne lasa sa facem o alegere, sa fim buni sau rai, sa credem in el sau nu. In functi de aceasta alegere vom merge in Rai sau in Iad.
Dumnezeu nu e o persoană și nu poate fi comparată cu un om. De ce se plâng toți de viața de pe pământ? In primul rând, pe noi ne așteaptă o viață dincolo de aceasta de pe pământ. După două mii de ani, încă există îndoieli și sincer, nu știu câte dovezi mai vor oamenii. Cine vrea să creadă să creadă, cine nu, nu.
anonim_4396 întreabă: