| SexyBlue a întrebat:

sad De luni am inceput sa tin post 1 saptamana pentru ca vreau sa merg duminica la biserica sa ma impartasesc, dar am facut in seara asta o mare greseala crying Fara sa imi dau seama m-am dus la fast food nou deschis cu un coleg sa-mi cumpar un hot dog si am apucat sa musc o data din crenvurst dupa care a cazut, cred ca e semn de la Dumnezeu sad Imi pare foarte rau de gestul asta si nu stiu ce sa fac sad? Dau funda straight face

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

In Biblie se arata ca Dumnezeu e preocupat ca faptele noastre sa fie in armonie cu normele sale si sunt mai impprtante decat mancarea.Isaia58:5-7

| mODIN a răspuns:

O sa arzi pentru o eternitate in focuriile iadului! Asa meriti! Cum ti-ai permis sa faci asa ceva? Normal ca nu vei fii iertat!

| Fatamuntilor a răspuns:

Stai linistita ca pacatul nu e asa mare! E pacat sa injuri, sa te certi. Postul sa tine mai mult cu sufletul.
Si faptul ca regreti, e un semn bun.
Avand in vedere ca crenvustiul e 80% vegetal, nu prea se pune.

| zurick a răspuns:

Hai nu mai fi suparat! Du-te duminica la biserica si spune-i ca ai incercat si alte blablablauri! Hai ca nu-i sfarsitul lumii, iar Dumnezeu va aprecia ca ai incercat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Postul este un exercitiu de intarire a vointei si in ultimul rand o detoxificare a organismului in pragul îmbuibărilor de sărbători.
Cine este praf la capitolul vointa nu va fi de acord cu postul.
Postul incalcat se continua de unde ai ramas ca si cum nimic nu s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mancarea ne baga in iad ori in rai.dar postul este o perioada de jertfa si curatire, trupeasca si sufleteasca, in care mancarea isi are rolul ei.

| Fineas666 a răspuns:

Daca crezi ca Dumnezeu este bun si iertator... o sa te ierte! pentru ca in biblie sincer nu scrie ca daca mananci o gurita de ceva ajungi in iad... si pana la urma nici postul nu te ajuta cu NIMIC happy dar, efectul de turma si cum pot unii manipula happy