| Katherine20 a întrebat:

kiss Deci am o prietena la scoala pe care parintii nu o lasa sa faca nimic.Ma rog nimic..adica ca nu o lasa sa mearga la cinema,nu o lasa se uite la TV(decat foarte rar o data la nu stiu cat)nu o lasa nici macar sa se uite la Romanii au talent straight face nu o lasa sa citeasca carti fantasty(ca Harry Potter, Vrajitorul din Oz etc)nu o lasa sa iasa in oras cu noi celelalte fete sau sa danseze si sa asculte muzica.Deci cam nimic.Pur si simplu nu o lasa sa se bucure de nimic.Si am intrebat-o de ce nu o lasa si a spus ca:"asa este religia lor".
Si intrebarea mea este:Ce fel de religie mai e si asta? Si ce pot face ca sa o ajut? Adica ca parintii ei sa nu o mai izoleze asa? Si nu nu este pentru ca nu este ascultatoare si o pedepseste pentru ca fata cuminte si invata destul de bine la scoala dar parintii ei sunt cam...

34 răspunsuri:
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru Katherine20):

Tu fa ce vrei cu viata ta... dar in privinta fetei nu pai face nimic oricum parintii ei au datoria sa o educe in mod corespunzator, ma rog sa faca asta.

| 7Dany a răspuns (pentru Almássy):

Really? Fac parte din cultul penticostal. Am mai multa scoala decat tine, deci sunt mai informat. Stau la laptop, si am tot netul de dispozitie, deci am si sursele de informare la dispozitie. Am prieteni penticostali care Daca Harry Potter, Vrajitorul din Oz, Emisiunile TV numesti tu "trezirea la realitate", mintea ta da dovada de gandire slaba.

| 7Dany a răspuns (pentru 7Dany):

Apar acolo niste cuvinte in plus " Am prieteni penticostali care ". E dintr-o greseala... Sorry

| šïηηεr a răspuns:

Ăştia doi sunt proşti?