Pentru postul bisericii ortodoxe este interzis doar consumul de carne, lapte, brânza și ouă.
Stiu, dar ma gandeam ca agentul de glazurare contine lapte...
Nu cred că acestea conțin lapte. La ingrediente trebuie să fie scris și ingredientele glazurei.
Vasile, draga prietene, te rog sa nu mai iei in bataie de joc intrebarea lui Alex si credinta noastra, intelegem daca ai alte conceptii, si ti le respectam, chiar daca am dori sa iti impartasim si argumentele noastre, noi dorim sa raspundem politicos si sa pastram un limbaj decent asa incat sa nu jignim nici una dintre parti, mesajele tale sunt o lipsa de respect pentru categoria aceasta si o injosire inutila a propriului caracter. Domnul sa nu iti tina in seama pacatele acestea. Ai spus ca te deranjeaza cand oamenii spun lucruri deranjante pe chat, si vrei o indreptare, cum lucrezi tu la indreptarea aceasta? https://www.tpu.ro/......vorbeasca/
Sper ca putem sa ne comportam matur si ca vei intelege punctul nostru de vedere. Multumesc, iti doresc o seara frumoasa in continuare, paste fericit tie si intregii familii, numai bine.
Asta era cea mai mare grija! Deaia nu poate Cristi sa invie! Cristi, ba Cristi ba!
Da, asta este cea mai mare grija a mea. Daca nu poti sa respecti religia aceasta si pe te rog sa te abți de la astfel de comentarii batjocoritoare la adresa Domnului!
Respect credinta fiecaruia, asa cum este si normal. Religia este cu totul alta mancare de peste.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: