| George_8501 a întrebat:

Este adevarat ca in 2012 murim ca ma cam sperie pe toate siteu-rile daca scriu 2012 sau apocalipsa imi da asta si a dat si un film in seara de revelion si sunt prea tanar ca sa mor! Va rog spuneti-mi eu cam cred ca zic mayasi si sceptici... mi-e frica

21 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Da, o sa mori!
O sa ajungi in iad unde Satan iti va canta la chitara sub o cascada de lava. raised eyebrows

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Uite: din asta traiesc toti alarmistii si toata mass-media: din fraieri, ca tine, care cred orice gogorita.
De murit, tot o sa mori candva, asa ca, deocamdata, stai calm, nu mai baga in seama toate prostiile si invata ca nu tot ce zboara se si mananca.
Ah! Si fii atent cand traversezi strada, ca mor mai multi oameni in accidente de masina decat in Apocalipse.

| miradoniz a răspuns:

Hei! lasa sfârsitul lumii deoparte,ca fricile,ai sa vezi,cum vin asa si pleaca! ia si traieste,sau iubeste-manânca,roaga-te, învata ce poti-si nu neaparat în ordinea asta!
nimeni nu e prea tânar sa moara-dar uneori putem crede ca suntem prea batrâni ca sa traimhee hee cuvânt de întelepciune, cum zicea un user de pe aicihee hee

| Nuvăsufăr a răspuns:

De-ai fi şi tu mai copt poate n-ai mânca tot ce zboară.

| DomineRex a răspuns:

Da ma o sa mori, ce vrei acum sa traiesti vesnic? De ce iti este frica? moartea este cel mai bun lucru care ni se poate intampla.

| Inferno a răspuns:

Nu vine. Da pana la urma tu crezi ca vine sau nu? Ca spuneai:...eu cam cred ca zic mayasi si sceptici... Pai mayasi spun ca vine apocalipsa. Sceptici spun ca nu vine.
Deci tu crezi si ca vine si ca nu vine apocalipsa?

| MyObsession a răspuns:

Omule,nu vine apocalipsa.Asta este doar ca să bage massmedia frica în oameni şi să aibă audienţă.Cât despre site-urile în care te-ai uitat sunt site-ri fantomă care vor oameni care să le citească posturile şi să bage frica în oameni. 2012 va fi ca orice an obişnuit.Şi filmele te influenţează să crezi într'o prostie? Te rog, mai mult de 12 ani nu ai.By the way! Replica cu ''sunt prea tânăr să mor'' a fost genialărolling on the floor

| flower_3416 a răspuns:

Nu vei muri cand zice lumea, mass-media sau unde mai auzi asta.Fiecare om moare odata si odata, e logic insa moartea nu ar trebui privita cu frica deoarece nu este sfarsitu ci inceputul unei alte vieti.Lumea nu se va sfarsi cand zice lumea,mayasi,tv-ul,internetul, filmele, lumea se va sfarsi cand vrea Dumnezeu asta nimeni nustie cand va fi

| kurinkita a răspuns:

De prin '99 incoace, am avut vreo 2 - 5 apocalipse pe an.

| Simpluuu a răspuns:

Deci... axa Terrei este putin inclinata, motiv care "creaza " ca sa spunem asa, anotimpurile... daca nu ar fi axa Terrei inclinata noi nu am exista! Intr-o seara am auzit pe un post de televiziune ca un prezicator care a prezis cele doua razboaie mondiale si pericolul de la Turnurile Gemene, a prezis ca sfarsitul lumii ( apocalipsa ) va veni atunci cand axa Terrei nu va mai fi inclinata, fapt care poate dura chiar si 100000 de ani, deoarece acest lurcu nu se va realiza decat circa 2 milimetri pe an. Sper ca te-am lamurit in privinta aceasta. Asta e cea mai clara prezicere! Tata glumea cu mine ca poate calendarul mayasilor s-a terminat pe 21 decembrie 2012 ca poate a murit cel ce a inceput calendarul, sau li s-a terminat cerneala, sau nu mai aveau loc unde sa mai scrie, sau poate s-a imbatat acea persoana. Cu toate acestea nu trebuie sa te temi pentru simplu fapt ca daca esti un bun crestin Dumnezeu iti va lua viata inainte de acest " sfarsit " ca el te iubeste si nu permite raul sa te chinuie. Am auzit ca apocalipsa va fi mult mai chinuitoare decat orice prezicere, chiar si decat Rastignirea Domnului.

| 4everYO a răspuns:

Nuuuu! frate au zis multi asa si nu s-a intamplat.
Sincer si eu sunt cam speriat ca numai Dumnezeu stie cand e sf lumi, poate e mainetonguenai de unde sa stii asteptam si vedemwinking

| blackcat99 a răspuns:

Auleo, oameni buni, nu vine nicio apocalipsa! doar daca mayasii au pus 21 decembrie 2012, asta nu inseamna ca e sfarsitul lumii, ci doar sfarsitul calendarului lor. asta ar inseamna ca noi sa murim la fiecare sfarsit de an. ce dumnezeu credeti in toti nebunii? daca ma pun eu acum sa fac un calendar care se termina pe 12 ianuarie, asta insemna ca atunci vom muri? laughing sa fim seriosi, totusi...

| MasterSpirit a răspuns:

Bah voi nu sunteti normali!? PLm, astia zic ca murim in 2012 ca la anul 2012 s-a terminat calendarul mayasilor,dar pnm,trebuie sa se termine la un an anume nu? dar daca te-ai gandi asa,nah,o prostie, ar merge sa zica, caaaa.se termina in 2012 deoarece va sta timpul in loc, dar *** nu crede,si ce dracu tie frica de moarte? si! numai pacatui daca vrei sa ajungi in rai laughing Ai si uh credinta in dumnezeu,sa nu te puna dracu sa ai credinta in baba aia care cica vb limba extraterestrilor si ca ea a fost eminescu rolling on the floor da mah bft,deci raspunsul eee caaa,Murim! :o, murim o pla, stai linistitwinking

| BluLăvzIu a răspuns:

Nu vine! Stai calm.Te asigur! Cand eram mai mica si eu credeam in asta si imi era foarte frica.dar parintii mi-au explicat ca sfarsitul lumii nu va veni niciodata.Atunci se termina nu stiu ce calendar si incepe altul.Stai calm! Nu stii ca si in 2010 au zis ca o sa vina apocalipsa si uita-ne in 2012.Nu iti fie frica!

| username_5501 a răspuns:

Da va veni dar numai pentru prosti care cred ce naiba pana acum a fost sfarsitul lumi de cel putin 20 de ori de cand ma stiu mai inainte de asta o mai fi fost.Asa ca fi pregatit de sfarsitlaughing.

| MiauMiauPisiPufoasa a răspuns:

Suntem in 2012.
Bun Daca as fi murit as fi fost in Rai pentru ca nu am fact nici un pacat... Inca
Nu sunt in Rai pentru ca inca e un copil care injura indragostit de mine...
Deci ce concluzie tragi?

| Anna1999 a răspuns:

Trebuia sa murim si in 1999 si in 2001!

| George_8501 explică:

Eu credeam ca vine pentru ca Cantaretu meu preferat Lil Wayne crede in asta si credeam ca asa elaughing

| Motzuletzz a răspuns:

Hahaha.Murim pe 12.12.2012.Clar?

| Amy_9541 a răspuns (pentru Motzuletzz):

Clar! Sa traitirolling on the floorrolling on the floor

| Malynutza32 a răspuns:

Nu e adevarat, stai calm! Va veni cand nu ne vom gandi toti...