Nu inseamna nimic. Visele apar din mulțimea gândurilor, spune Biblia. Apoi, ceea ce gandim, vorbim sau vedem ajungem să visăm.
Apreciez că iei in considerare ceea ce spune Biblia:visurile apar din multimea gândurilor, dar dacă vei medita mai mult la acest subiect vei observa că înaintea lui Dumnezeu si gândul trebuie să fie curat (lucrul acesta e amintit de multe ori in Biblie... eu voi da doar doua referințe din care reiese ceea ce am afirmat deja: 1 Corinteni 4:5; 2 Corinteni 10:5). Așa că nu mi se pare normal să afirmi că nu înseamnă nimic. Gândul trebuie făcut rob ascultării de Hristos, așa cum spune apostolul Pavel către Corinteni!
Intr-adevar dacă avem gânduri curate și morale acestea ne vor ajuta și să avem vise plăcute. Filipeni4:8
In primul rând, faptul că pentru tine e plăcut nu e un lucru de bine, deoarece acest lucru e un păcat înaintea lui Dumnezeu( conform Matei 5:28). Totuși, având in vedere că Dumnezeu îți dorește viața mai mult ca oricine, si nu orice fel de viața, ci viața veșnica, te îndemn să Il rogi pe Dumnezeu să te elibereze de aceste lucruri... Nu se merită să lași o fericire veșnică pentru câteva clipe de plăcere...
anonim_4396 întreabă: