In primul rand nu exista o religie satanista. Ci foarte multe. In perioada evului mediu biserica crestina a decis ca penrru ai speria pe oameni si a nu pierde urmaritori orice alta religie e satanista. O religie satanista nu inseamna ca tu il idolatrizezi pe satan/lucifer/steaua dimineti (baiat de treaba cam pus pe.glume proaste dar de treaba) ci pur si simplu nu il idolatrizezi pe dumnezeu. Presupun ca datorita starii tare de rebeliune esti tana undeva la zona adolescentei 16-18 ani. Nu trebuie sa iti schimbi religia nu trebuie sa declari la primarie sau parintilor tai. E alegerea ta esti libera sa fii cum vrei tu si sa crezi in ceea ce te face fericita. Iar legat de faptul ca esti bi. Eu unul sunt baiat si consider asta foarte hot deci go for it.
Irinel15123532 de ce sa nu citeasca vt? iisus a spus ca vechea lege este valabila iar faza cu este greu, este greu ca e plina lucruri diabolice http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/
ce rau a facut satana in biblie?
| Irinel15123532 sunteti impartiti in 4000 de secte, religi, culte si tu i dai sfaturi, iisus asta te trimite in iadul vesnic daca nu crezi in el, cata iubire, satana sectanctule face absolut totul doar cu voia lui dumnezeu conform bibliei
Nu trebuie sa le spui, eu cred ca deja ei stiu. Nu trebuie sa devii nimic - esti, si esti din momentul in care ai hotarat ca vrei sa fii. Asa sunt si crestinii, ei sunt crestini din momentul in care au hotarat sa traiasca potrivit invataturii lui Iisus. Daca traiesc potrivit invataturii lui Iisus inseamna ca ii slujesc lui Dumnezeu si vor primi rasplata de la El, iar cum la dumnezeu nu gasesti nimic rau, vor primi ca rasplata lucruri bune. Asa si la tine - daca traiesti potrivit invataturii lui satana inseamna ca ii slujesti lui si vei primi rasplata de la el. Cum satana nu are decat lucruri rele vei primi si tu de la el ceea ce are. Ti-ar da el poate si lucruri bune dar nu are, la satana nu gasesti nimic bun chiar daca cauti cu lumanarea.
De ce vrei sa devii satanista? satan ti-a dat viata, sau Dumnezeu?
satan a fost cu tine cand ti-a fost greu, sau Dumnezeu?
satan ti-a spus vreodata ''te iubesc enorm de mult fiica Mea, Eu te-am pus in pantecele mamei tale, cand nu ma cunosteai ochii Mei te vedeau, sunt plin de bucurie de dragul tau, vreau sa iti arat lucruri mari si minunate, daca Ma vei cauta cu toata inima, Ma vei gasi, te-am iubit inainte de intemeierea lumii''?
satan a venit pe pamant sa isi dea viata pe o cruce romana pentru tine, sau Dumnezeu?
Il cunosti pe satan de vrei sa il urmezi?
Stii cine este? stii unde se duce? stii destinul lui vesnic?
vrei sa te autodistrugi?
Daca ti-as spune sa ma urmezi, probabil m-ai intreba ''unde anume?'' si eu daca ti-as spune ''un apartament de langa mine a luat foc, si ma duc sa intru in foc'' m-ai urma? Nici o persoana normala la cap nu m-ar urma, dar asta fac cei mai multi, il prmeaza pe cel care merge in foc, dar daca esti orb, sau daca nu stii ca te vei arde, vei merge inainte si vei fi ars.
satan nu poate sa iti dea nici macar o singura bataie de inima, nu poate sa iti dea o suflare, fiecare suflare a ta, vine de la Dumnezeu.
Vreau sa devin satanistă din 3 motive:
1. Preotul m-a dat afară din biserică din cauza piercing-ului meu din nas spunând că Dumnezeu nu acceptă așa o mizerie pe fața femeilor
2. Sunt bisexuală iar bunica mi-a spus că biserica creștină ortodoxă nu permite acțiuni LGBT
3. Am nevoie de o comunitate de oameni ce sunt ca mine, ce simt ca nu au un loc al lor, ce vor să se concentreze pe lucruri ce le plac și care vor să trăiască după propriile reguli.
A da și am uitat sa îți spun că în religia satanistă nu se crede în Satan! Oricum ceea ce ai scris a fost frumos dar nu este un răspuns la întrebarea mea!?
Mai bine treci la astia: http://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Brunne
Intr-adevar sunt mai multe astfel de secte, nu am stiut la ce te referi in mod special.
Nu stiu de ce ai alege sa intretii relatii cu persoane de acelasi sex, poti sa iti intemeiezi o famile cu un barbat care sa te iubeasca, si cu care sa poti face si copii, natural, o familie normala si frumoasa.
Nu stiu ce sa spun de acest anturaj, nu te incurajez, mai tarziu o sa regreti departarea de Dumnezeu, nu am spus de religie, de cult, de religiosi, ci de Dumnezeu. Te provoc la ceva, citeste noul testament, noul testament, nu vechiul testament, vechiul testament este pentru evrei, este greu daca nu cunosti deja noul testament, pentru ca este mult mai complex, biblia este singura carte care nu se citeste cu inceputul. Citeste noul testament, si apoi alege, dar fa asta, ia-o ca pe o provocare personala.
Tu vezi de ce religie vrei tu,asa zis crestini sunt crestini cu numele, se urasc intre ei, se barfesc intre ei, dar cica se iubesc, sunt impartiti in 4000 de religi care interprteaza fiecare cum are chef biblia, satana biblic vorbind nu este un personaj negativ, asta este o inventie religioasa, satana testa credinta sclavilor lui iahve, insati iisus spune satana tu esti sluga lui dumnezeu atat tu tot ce faci este voia lui, ce naiba vb aici satana personaj rau care face totul din voia lui dumnezeu
Daca in crestinism totul este adevar, in satanism totul este minciuna, prin urmare daca zici ca in religia satanista nu se crede in satan inseamna ca este exact invers. Pentru cel care nu crede in satana, acesta nu exista. Daca pentru tine exista, ba inca mai are si o invatatura care inseamna de fapt un mod de viata, si se numeste religia satanista inseamna ca pentru tine satana exista, dar asta numai daca vezi lucrurile in lumina adevarului, ceea ce tu probabil ca nu mai poti face si de aceea spui ca nu exista (numele religiei a fost dat dupa numele creatorului acestei religii asa cum si numele religiei crestine a fost dat dupa numele Creatorului (a lui Cristos)
Eu cred ca tu de fapt nu iti doresti sa devii satanista si nici macar nu stii cam ce inseamna asta. Vrei sa faci pasul asta dintr-o revolta impotriva societatii care nu accepta unele lucruri pe care tu le faci. Uite cum e - eu sunt crestin, si dupa parerea mea fac numai lucruri bune (doar din greseala mai fac si cate unul rau), si cu toate astea sunt si eu criticat. In societate vei fi criticata toata viata indiferent ce faci. Parerea mea e ca cel mai bine pentru tine este sa faci ceea ce simti TU ca e bine, si sa cauti in permanenta sa evoluezi in directia pe care TU o numesti buna. Vei avea nevoie de informatii. Citeste TOT, inclusi invatatura satanista si pe cea crestina, si numai dupa ce esti informata alege cum vrei sa traiesti. Daca nu faci asa vei avea numai de suferit deoarece se vor intampla lucruri si nu vei sti de ce este asa, vei cauta vinovati, vei fi permanet revoltata, si vor fi sanse mari sa ajungi la balamuc
Te rog să te informezi mai mult despre satanism înainte să vorbești de el! Templul satanic utilizează imaginile satanice pentru a promova egalitarismul, justiția socială și separarea bisericii de stat. Misiunea lor declarată este "să încurajeze bunăvoința și empatia între toți oamenii". Grupul a fost co-fondat de Lucien Greaves, purtătorul de cuvânt al organizației, și Malcolm Jarry. Templul Satanic a folosit satira, jocurile teatrale, umorul și acțiunea directă în campaniile lor publice pentru a "genera o atenție și pentru a determina oamenii să reevalueze temerile și percepțiile" și pentru a "evidenția ipocrizia religioasă și încălcarea libertății religioase"
Ce spui tu nu este biserica satanica ci o secta a acesteia - citeste biblia satanica si o sa vezi diferenta intre ce spui tu si ce este de fapt biserica satanica
Daca luptati impotriva incalcarii libertatii religioase o sa fiti apreciati de toti oamenii intregi la minte! Daca veti evidentia ipocrizia religioasa veti fi apreciati si de Dumnezeu!
Ca să înțeleg și să-ți dau un sfat bun e nevoie de mai multe informații, mai cunoști și pe altcineva (nu pe internet, în lumea 'reală') cu afilierea asta religioasă?
Nu înțeleg de ce nu le poți spune doar că nu ești de acord cu religia lor și preferi să nu mai faci parte din grupul ăsta, fără să zici ce ești. Iar dacă e un grup de staniști, de ce nu vă schimbați numele, ca să vă fie mai ușor să le spuneți membrilor familiei, mai tradiționaliști, ce sunteți.
Buna TacoBaka. Am trecut si eu prin asta cand era in floare BSR si ADS (comunitati sataniste romanesti). Am cunoscut oameni super inteligenti si am ramas prieteni chiar si acum, dupa 10-15 ani. Oameni care nu aveau neaparat legatura cu satanismul, dar nu isi gaseau locul in societate.
Intre timp am crescut cu totii.
Satanismul modern poate fi o foarte buna filosofie de viata. Depinde numai de tine. Insa conteaza sa gasesti oameni care gandesc ca tine si au aceleasi idealuri. De obicei, aceste grupuri sunt marginalizate de societate sau se marginalizeaza singuri.
Mai bine atee decat satanista, de ce ar trebui sa te supui unei religii si unui zeu care are pretentii cu mult mai mari deca chiar Dumnezeu?
anonim_4396 întreabă: