Nu l-ai visat pe cel rau ci o pisica cu pete. Nu mai minti daca vrei un raspuns bun. Puteai sa spui ca asa crezi tu ca era dracu deghizat in pisica. E un vis absolut normal si banal cu nimic iesit din comun. Ma mir ca inca il mai tii minte.
Tu nu ai visat niciodată persoane necunoscute sau ceva de genu şi să simţi că cu toate că nu le-ai văzut niciodată rezonezi cu ele? Eu nu l-am visat cu coarne, dar ştiam că e el.
Cel rau nu exista cum credem noi. Isus vorbea in metafore. Si lui Petru i-a spus "Satano". Asta inseamna ca Petru era Satana?! Deci tu ai o frica in minte legat de dracul popular de la crestini si de aceea ai crezut in vis ca era el.
Eşti ateu?
Cel rau exista doar in mintea indoctrinatilor.
Abia asteptam sa ne povestesti anul viitor ce o sa visezi la noapte.
Pisica a patit ceva?
Crestinii, evreii si musulmani il viseaza pe 'necuratul', oare ce visau. grecii, romanii, nordicii, etc?
Dacă nu ai ce face du-te şi te dă cu capul de pereţi, nu sunteţi oameni serioşi.
Tu du-te si da-te cu capul de pereti.
Poate asa iti ies demonii din capul ala indoctrinat.
Prietene, daca acest vis a ramas intiparit in mintea ta un an, inseamna ca deja nu mai este un banal vis, inseamna ca te-a marcat. In primul rand in biblia spune sa tratam orice lucru, mai ales un vis, dupa scriptura. Sa bagam acest vis in malaxor si sa vedem ce iese din el. O prima idee, ai descris ca cel rau vrea sa se faca bun, doar de asta ai nevoie pentru a-ti da seama ca visul asta trebuie ignorat. Cel rau niciodata, niciodata nu va vrea sa devina bun, el vrea doar sa ucida, sa distruga, sa doboare tot ce este bun, punct. Nu stiu in ce conjunctura ai fost cand ai visat asa ceva si ce ti s-a spus in acea zi sau saptamana de ai avut acel vis, iti pot spune cu certitudine ca il poti arunca la gunoi, nu este nimic adevarat in acel vis, si prin urmare il poti lasa in urma ta, uita-l. Domnul ne iubeste si ne protejeaza, nu va lasa nici un rau sa ne distruga. Citeste psalmul 91 si 103.
Nu te ghida după ce visezi. E cel mai sigur așa.
Spre exemplu, fără să glumesc, am visat odată că mergeam călare pe un cal zburător și din față printre nori a apărut un șarpe lung spre mine. Când m-am apropiat șarpele s-a descompus - era de fapt un stol de păsări care au plecat care încotro. Se vedea așa fain de pe calul înaripat.
E normal să ții minte ce ai visat nu știu când, dacă a fost interesant. Dar asta nu înseamnă că trebuie să cauți să dezlegi acel vis și să faci cine știe ce chestii.
După Biblie, se poate întâmpla să avem anumite descoperiri prin vis (vezi Iov 33:14-15), dar în acel caz o să ai suficient discernământ să știi într-un timp scurt despre ce e vorba. Dacă Dumnezeu îți dă un vis deosebit, fii sigură că nu-ți ia un an să-l înțelegi. Doar nu e prost să te încurce așa.
Găsești în cartea Daniel un caz interesant și altul în Geneza. Împăratul Nebucadnețar și faraon au avut vis deosebit care a necesitat explicații. Dar în ambele cazuri Dumnezeu a avut grijă să le dea și tălmăcirea. Sunt cazuri extrem de rare. Tot în Geneza, Iosif a visat ceva ce urma să se întâmple după ani de zile. Dar în ziua următoare deja explicația visului era evidentă atât pentru el cât și pentru familia lui, fapt care a amplificat ura fraților lui.
De obicei „visele se nasc din mulțimea grijilor" (Eclesiastul 5:3).
Pocaiestete! In sensul sa te opresti in a mai face rău,! Sau cere Domnului Isus tălmăcirea, daca visul vine de la El, daca nu e de la El atunci uităl!