Daca esti un Crestin adevarat iti recomand sa nu crezi in vise.Creierul uman e foarte complex. Poate retine detalii pe care tu nu le iei in considerare(cum ar fi o piatra, un ambalaj, un gest, un gand etc.).In timpul somnului aceste ganduri se combina in moduri din cele mai ciudate, formand visele.
Explicaţia e simplă.
Eşti un om impresionabil, religios şi ai inconştientul încărcat şi frământat.
Puţină detaşare şi relaxare nu ţi-ar strica.
Visele au legatura cu ce faci peste zi.Cel mai groaznic cosmar al meu, ma urmarea mortea...si era seara...mai groaznic decat orice film horror.
Nu cred ca inseamna mai nimic.Probabil ai mancat lapte inainte sa adormi.Nu inseamna NIMIC.
Sa stii ca inainte sa dorm n-am mancat lapte deloc. Am mancat doar supa si am baut apa.
Dar mentionez ca in vis puteam sa imi simt partile corpului aproape ca si in viata reala.
Doar ca iti zic, sa stii ca in biblie e scris ca Dumnezeu vorbea prin vise cu profetii lui. Dar visele astea cu spirite rele aflate in biserica sunt garantat de la satana.
Noi nu suntem vrednici sa ne cerceteze Dumnezeu prin vise pentru ca nu implinim nici 1% din ncum implineau profetii poruncile
Nu mai vorbi atat de sigura despre blestem!
Nu e nici un blestem.
Tu de unde sti? Poate chiar tu l-ai blestemat!
PARDON?
Ce ai de vorbesti asa?
Daca te plictisesti iti recomand un dus cu apa rece.
Te-ai gandit foarte mult inainte sa postezi raspunsul ala! Toti cei care blestema dau din gura doar ca si asa nu o sa se implineasca. Oricum daca ai credinta in Dumnezeu nu-ti face nimeni rau.