Văd că ai editat şi reeditat şi tot ţi-a ieşit o prostie, TheBlueWolf10 anonimizat.
Tu esti motivul pentru care sunt ateu, pai cand vad ipocrizia din tine vrei sa ma asociez cu astfel de persoane?
E un motiv. Nu este motiv sa spui ca ai demonstrat ca nu exista dar este un motiv sa sustii ca nu exista.
Nu merg smecheriile cu mine, poftim un link http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_zei (probabil esti dresat sa zici ceva despre wiki, daca nu te-ai obosit sa cauti lista, nu te obosi cu bla-bla-ul ala)
Încă indecis dacă există sau nu Dumnezeu!
O întrebare ar fi:
Cum poate să existe Dumnezeu dacă există atâta suferinţă în lume?
"Cum poate să existe Dumnezeu dacă există atâta suferinţă în lume?"
Mai degraba e invers, tocmai asta ii duce pe unii sa creada tot felul de povesti, sa fie momiti de diverse religii...cand suferi, esti disperat, devii mult mai usor de imbrobodit cu povesti. Deaia nici o religie nu doreste intr-adevar bunastarea.Ba mai mult, la unele e contrar dogmelor sa "ai" sau "sa-ti fie bine", bineinteles ca simplu membru, pentru lideri nu e valabil.
Citeste asta:
http://www.amazingfacts.org/....../5219.aspx
Eu cred in Dumnezeu, caci El m-a ajutat tot timpul, mai ales la teste.
CUM SA NU EXISTE DOVEZI? Biblia ce este? Toate scrierile? Toate documentele si memoriile stramosilor nostri? Si cu zice si o pilda.Cum am putea noi oamenii sa-l vedem pe Dumnezeu daca noi nu putem privi nici la soare fara a lacrima? In Dumnezeu trebuie pur si simplu sa crezi.Si inca o dovada pe care o vezi mereu.Pamantul pe care te plimbi.Stelele pe care le vezi.Tot ce ne inconjoara este creatia lui Dumnezeu.Asta este cel mai simplu de inteles motiv pentru care stim ca exista Dumnezeu.Doar pamantul nu se putea creea singur.
Poti sa le spui asta si ateiilor.Ei nu cred ca exista Dumnezeu.
Prietene, nu te supara, dar cum sa spui ca daca nu sunt dovezi, tot trebuie sa credem?
Cam jalnic sa te ascunzi pe net, Wolf, de parca te-ar cunoaste cineva in real.
Puteai macar sa incerci sa te exprimi altfel, sa nu te dai de gol...
Dar daca cand erai mic faceai cacuta la olita, nu vad motivul de ce sa nu faci in continuare.
Știi chiar nu îmi pasa, poți sa postezi cate răspunsuri jignitoare vrei.
O sa te raportez, deci poți sa continuii sa ma jicnești.
Se vede ca spovedania aduce rau. Cati ani ai? 14-15 ani? Eu cred ca daca te aud parintii ca nu crezi in dumnezeu, te rastignesc pe rug.
Nu am spus ca nu cred in Dumnezeu.
Ma refeream ca daca o sa devii ateu parintii tai te or sa te arda pe rug.
"parintii tai te or sa te arda pe rug. "
Învață sa scrii.
Am gresit, dupa ce am trimis mesajul mi-am dat seama ca am scris "te".
Cum sa "iti faca dumnezeu ceva, iar apoi sa nu mai crezi in el"?
Daca tu crezi ca dumnezeu ti-a facut ceva, crezi in existenta lui, nu? De ce nu ai mai crede si dupa?
Acestea fiind spuse, ateii neaga existenta lui dumnezeu, nu pentru ca "le-ar fi facut ceva", ci pentru ca pur si simplu nu se poate dovedi ca exista.
Te-as ruga sa iti recitesti intrebarea, poate realizezi ce prostii ai scris.
frato întreabă: