anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am gandit sa incerc si eu sa ma rog cateva ore in noaptea asta cum a facut si Isus, dar ar fi mai bine daca mi-as zice doar o rugaciune si gata?

Si inca ceva imi puteti da mai multe rugaciuni, pentru ca m-am plictisit sa zic doar tatal nostru asa ca vreau sa zic mai multe deoadata.

5 răspunsuri:
| William a răspuns:

Spune-le pe astea http://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/rugaciunile-seara-72541.html dar nu iti ia mai mult de 30 de minute chiar daca le spui rar.

| nesuferit a răspuns:

Lovely Lady of the Moon, bring to me your wealth right soon. Fill my hands with silver and gold. All you give, my purse can hold
. daca o reciti in egleza ai sanse mai mari.
e o rugaciune pentru bani

| Thunderstruck a răspuns:

Sunteti penibil cand faceti maratoane de rugaciune.Cu ce crezi ca ar incalzi o fiinta atotputernica faptul ca tu te rogi ca prostul o noapte intreaga, in loc sa faci ceva productiv? CU CE?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zii lui Dumnezeu ceia ce simti descate emotional inaitea lui, vorbeste-i ca unui prieten nu o rugaciunea "robotica" nu zic ca nu e ok, dar in asfel de cazuri fi tu insuti si zi exact ce ai in suflet. GBU!

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Tatal Nostru, Cuvine-se cu adevarat, Rugaciunea Inimii, le poti gasi si google, daca nu ai o carte cu rugaciuni.