Nu cred in relatiile de la distanta, si ala se asteapta sa va casatoriti dupa ce ca l-ai cunoscut doar pe mess? fii serioasa sunt unii care se cunosc de 6-7 ani si tot nu s-au mai casatorit si in al doilea rand biserica ortodoxa nu permite casatoriile intre alte confesiuni, doar daca te vei face tu musulmanca sau se va converti el la ortodoxie, banuiesc ca esti de religie ortodoxa
Da, sunt de religie ortodoxa si nu am de gand sa ma convertesc la alta niciodata in viata. Am frica de Dumnezeu.
Iti multumesc pentru raspuns.
Numai bine! Pa
"M-am îndrăgostit de el". De cine, de un băiat pe care nu l-ai văzut niciodată? Care te-a cerut în căsătorie după două zile de corespondenţă? Ştiu că ai să te superi, dar ţi-o zic spre binele tău: nu ştiu cine e mai nărod: el sau tu?
Ţine-te departe şi nu te înhăma la jug nepotrivit cu cei care nu au legea lui Dumnezeu. Ca să nu te dai cu capul de pereţi mai târziu, fără ca asta să-ţi folosească la ceva.
RaduMD, nu esti in drept sa imi spui cum sunt, bine, pentru ca nu ma cunosti deloc. Sunt om ca si tine. Iar faptul ca m-am indragostit asta nu zice nimic, ca ma voi casatori si gata sau ca o sa ma las de Dumnezeu! Am cerut lumii un sfat, nu cuvinte urate, asa cum ai facut-o tu. Poate pe unii - ca si in cazul tau, limbajul ii reprezinta?!