Dacă cei morți și-ar putea căpăta viața mai înainte de învierea promisă de Dumnezeu, toate mormintele ar fi fost goale de mult.
Filmele și jocurile cu zombi ne afectează.
Cheama un preot sa faca sfescanie, roaga-te!
Nu patesti nimic, toti am trecut prin asta!
Nu exista suflet care sa se detaseze de corp la moartea corpului.
Spune clar in Biblie acest lucru.
Pentru alte detalii vizitati www.jw.org.
"Cei vii, în adevăr, măcar știu că vor muri; dar cei morți nu știu nimic, și nu mai au nici o răsplată, fiindcă până și pomenirea li se uită. Și dragostea lor, și ura lor, și pizma lor, de mult au și pierit, și niciodată nu vor mai avea parte de tot ce se face sub soare. Tot ce găsește mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci, în locuința morților, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici știință, nici înțelepciune!" - Eclesiastul 9: 5-6, 10
După cum spune versetul, morții dorm, așadar stai liniștit căci bunica ta nu o să-ți apară și nici nu o să te caute.
Nu o să vină pentru că, fiecare om are o viață : se naște și moare
Nu o să o vezi pentru că, duhul ei a părăsit trupul iar trupul e fără nici o putere
Dumnezeu este acela care te poate ajuta
Roagă-te Lui și sigur o să fii mai bine
Și mai presus de orice, caută-l și citește Biblia
Mă întărește mereu
Doamne ajută. Nu te teme.
Bunica ta e la Domnul. Nu te teme. Din contră, roagă-te pentru sufletul ei, da milostenii la săraci. Etc
Apropo, nu te lua după toți sectarii eretici apăruți ca ciupercile... Îndată ce închidem ochii trupești, se deschid cei sufletești
Cutremurător nu este faptul că murim,.ci că nu murim niciodată!
Sufletul este nemuritor
Eventual poți face și O Sfeștanie in casă. Asta este bine oricând.
Vorbește cu duhovnicul tau.
Dacă se va întâmpla ceva de genul, nu te teme. Cel mai probabil este doar o iluzie din cauza temerilor. Când ți se întâmplă așa ceva, doar roagă-te scurt în gând sau cu voce tare și vei vedea că Dumnezeu te va ajuta. Dumnezeu există și El este cu noi! Condoleanțe pentru bunica ta!