Am citit că în Coran Mohamed spune că Alah i-a descoperit înainte de divorțul dintre Zaynab și fiul său vitreg adoptiv Zayd că Zaynab trebuie să fie soția lui.
Dumnezeul Bibliei nu " descoperă" nimănui că soția altuia trebuie să fie pe viitor soția lui.
Știu cum stă treaba în Biblie cu nevestele.
Unde trebuie sa merg sau ce trebuie sa fac pentru a ma converti la islam si a deveni musulman?
Inca ceva, ma poti ajuta sa imi explici cum se fac rugaciunile si cand anume si cate sunt in total?
Frate nu trebuie sa mergi nicaieri. Marturiseste ca nu exista alta divinitate demna de adorat in afara de Allah si ca Muhammad este mesagerul Sau. Faci asta in romana apoi in araba recitand urmatoarele:
ASH-HADU ANLA ELAHA ILLA-ALLAH WA ASH-HADU ANNA MUHAMMADAN RASUL-ALLAH
Apoi, daca ai posibilitatea sa faci ghusl o baie generala cu intentia de a te purifica si astfel ai devenit musulman frate si incepand din acel moment tot ce ai facut pana atunci si tot ce ai facut inainte de intrarea ta in islam iti este iertat si de acum vei incepe o noua viata care se va continua in viata de apoi in Paradis cu voia lui Allah.
Sigur frate, lasa-mi in mesaj privat o adresa de email si iti voi trimite cateva materiale din care poti invata in cel mai simplu si rapid mod tot ceea ce va trebuii sa stii pentru inceput, iar pe parcurs mai tinem legatura.
Toti care vorbesc despre islam sunt aceeasi persoana? Idris, Qasim, Minrest si altii care nu vorbesc urat despre islam sunt aceeasi persoana?