| epicquestion a întrebat:

Saptamana aceasta vr si eu sa ma spovedesc si sa ma impartasesc si am si eu o intrebare legata de faptul ca eu am o prietena si am inteles ca nu am voie sa fac dragoste cu ea in perioada postului(este adevarat?) dar sa o sarut sa uchestii in gen?

8 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei, daca vrei sa o respecti, doar daca sunteti casatoriti puteti avea relatii.

| ania a răspuns:

Dacă contează pentru tine părerea Bibliei, nu ai voie să faci sex cu prietena ta decât după ce te căsătorești cu ea indiferent dacă e post sau nu, altfel trăiești în păcatul curviei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba? tu vrei sa cobori in locuinta mortilor? ori sa te inalti catre cer? ca si p.a sta tare si se uita in sus cateva minute da dupa ce te-a facut carpa pasarica, e moarta, ca mortii.mai invata religie crestina daca vrei sa stii.dar ma tem ca la scoala vietii esti repetent, draguta.

| MskDesign a răspuns (pentru anonim_4396):

O atitudine ca a a ta, lasa mult de dorit! Mai te crezi si crestin laughing
O persoana care nu respecta pe cei din jurul sau este o persoana care nu se respecta pe ea insasi. Abordare de genul "Ba?" ne arata ca un cioban este mult mai educat cu turma lui, cand o fluiera. Daca erai plictisit, cand era lectia "Cei sapte ani de acasa", stii cum se zice la noi, mai bine mai tarziu decat niciodata.

| epicquestion explică (pentru anonim_4396):

Deci in loc sa imi dai un raspuns concret prin da sau nu, preferi sa imi insiri o aberatie numa de tine inteleseasa...si imi cer scuze dar nu toti ne-am nascut invatati, de aia intreb ca sa stiu cum trebuie sa actionez si da poate sunt repetent, deci ce o sa faci? o sa ma ajuti? sau preferi sa nu faci nimic ca un adevarat crestin?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MskDesign):

Gagiule? gramatica si respectul nu te ajuta sa f.ti o c.a.iar o viata crestineasca nu are cunostinta de acesti termeni.iar respectul e dupa persoana.iar eu am sase ani deacasa.ca fusei mai destept cu un an decat ceilalti si fusai luat la scoala, unde m-am ocupat cu invatatul.a fi om si a fi crestin sant notiuni foarteeee, diferite. pentru care E intr-adevar, una ori alta.ca mai sant si altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai epicule? ca crestin, nu ai voie sa faci dragoste inainte de casnicie, fiindca se numeste curvie.iar bulaneala si pupaceala, nu pre tin de post ci de dulce.fiindca postul inseamna o infranare a trupului a limbii, a gandurilor si simtamintelor rele .nocive.de ce e asa; la noi? fiindca rochia alba de mireasa, semnifica, inocenta, puritatea, sfintenia si curatia ce sant incununate la cununie unde doua trupuri devin unul singur pana moartea, are sa-i desparta.trupeste.caci spiritual se vor intalni in ceea lume daca au fost vrednici de aceasta.bafta si sa hii iubit.chiar si in post.da nu trupeste.

| Bolinski a răspuns:

Poți face orice. Religia nu îți constrânge activitatea și alegerile în viață. Este doar un hobby ocazional, nu o ideologie de viață.