Conform Bibliei, daca vrei sa o respecti, doar daca sunteti casatoriti puteti avea relatii.
Dacă contează pentru tine părerea Bibliei, nu ai voie să faci sex cu prietena ta decât după ce te căsătorești cu ea indiferent dacă e post sau nu, altfel trăiești în păcatul curviei.
Ba? tu vrei sa cobori in locuinta mortilor? ori sa te inalti catre cer? ca si p.a sta tare si se uita in sus cateva minute da dupa ce te-a facut carpa pasarica, e moarta, ca mortii.mai invata religie crestina daca vrei sa stii.dar ma tem ca la scoala vietii esti repetent, draguta.
O atitudine ca a a ta, lasa mult de dorit! Mai te crezi si crestin
O persoana care nu respecta pe cei din jurul sau este o persoana care nu se respecta pe ea insasi. Abordare de genul "Ba?" ne arata ca un cioban este mult mai educat cu turma lui, cand o fluiera. Daca erai plictisit, cand era lectia "Cei sapte ani de acasa", stii cum se zice la noi, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Deci in loc sa imi dai un raspuns concret prin da sau nu, preferi sa imi insiri o aberatie numa de tine inteleseasa...si imi cer scuze dar nu toti ne-am nascut invatati, de aia intreb ca sa stiu cum trebuie sa actionez si da poate sunt repetent, deci ce o sa faci? o sa ma ajuti? sau preferi sa nu faci nimic ca un adevarat crestin?
Gagiule? gramatica si respectul nu te ajuta sa f.ti o c.a.iar o viata crestineasca nu are cunostinta de acesti termeni.iar respectul e dupa persoana.iar eu am sase ani deacasa.ca fusei mai destept cu un an decat ceilalti si fusai luat la scoala, unde m-am ocupat cu invatatul.a fi om si a fi crestin sant notiuni foarteeee, diferite. pentru care E intr-adevar, una ori alta.ca mai sant si altii.
Mai epicule? ca crestin, nu ai voie sa faci dragoste inainte de casnicie, fiindca se numeste curvie.iar bulaneala si pupaceala, nu pre tin de post ci de dulce.fiindca postul inseamna o infranare a trupului a limbii, a gandurilor si simtamintelor rele .nocive.de ce e asa; la noi? fiindca rochia alba de mireasa, semnifica, inocenta, puritatea, sfintenia si curatia ce sant incununate la cununie unde doua trupuri devin unul singur pana moartea, are sa-i desparta.trupeste.caci spiritual se vor intalni in ceea lume daca au fost vrednici de aceasta.bafta si sa hii iubit.chiar si in post.da nu trupeste.
Poți face orice. Religia nu îți constrânge activitatea și alegerile în viață. Este doar un hobby ocazional, nu o ideologie de viață.
ImiDaiFunditza întreabă:
1Q întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: