| MihaiPopescu445 a întrebat:

Salut TPU! Scriu acest mesaj pentru a va cere o părere despre următorul lucru: M-am pus sa dorm liniștit, am ajuns sa visez că sunt într-o mașină, am făcut accident și că m-am dus. Când m-am trezit fix ora 03:03. Mi-am spus de 3 ori Tatăl Nostru și ceva parca mă oprea. Voi ce credeți că reprezintă trezirile la orele astea, am mai pățit in trecut, dar nu atât de rău cum a fost acum.

2 răspunsuri:
| alfons2390 a răspuns:

Semnele vremurilor din urma. Cu totii ne simtim mai ciudat desi nu toti oamenii recunosc asta. Dumnezeu a turnat din Duhul Sau peste orice faptura si pe alocuri se intampla si minuni.

| anonimg a răspuns:

Rugăciunea "Tatăl nostru" este doar un model de rugăciune.
Dar rugăciunea trebuie să fie făcută cu credință. Și credința vine doar în urma cunoașterii lui Dumnezeu în mod personal.
Când Îl vei face pe Dumnezeu prietenul tău, atunci vei sta de vorbă cu El în rugăciune ca și cum ai vorbi cu un prieten.

Începe să citești Biblia. Un capitol pe zi este suficient și nu îți i-a mai mult de 1-3 minute. În felul acesta vei ajunge să cunoști personal pe Dumnezeu. El ți Se va descoperi și atunci când vei vedea cât de mult te iubește, atunci Îl vei iubi și tu și vei găsi plăcere să trăiești pentru El. Sau ca majoritatea oamenilor, poți să îți trăiești viața și mai departe ca și până acum, ca un străin față de Dumnezeu. Majoritatea oamenilor mor nemântuiți pentru că așa au ales ei. Caută să nu fi printre aceștia. Ieși din lume; nu mai trăi cum trăiește lumea. Caută viața și o vei avea din belșug. "Eu am venit ca oile Mele să aibă viață, și să o aibă din belșug", spunea Mântuitorul. Mai pe înțelesul nostru, a avea viață din belșug înseamnă a avea viața veșnică. Adică a trăi în viața aceasta cu nădejdea vieții veșnice. În altă parte Domnul Isus a spus: "Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos care L-ai trimis Tu." (Ioan 17)
Dacă am trăit doar pentru viața aceasta, atunci am trăit degeaba. Dar viața aceasta scurtă este tocmai ca să ajungem să dobândim viața veșnică. Și putem să facem lucrul acesta cât timp suntem în viață. Pentru că după ce omul moare nici Dumnezeu nu îi mai poate schimba destinul, alegerile pe care omul le-a făcut în viață. Să alegem viața ca să trăim!