| alexmoldovan69 a întrebat:

scuze de categorie dar am nevoie de ajutor urgent.bun, deci unchiul meu cred ca e posedat deoarece spune ca a fost in iad si ca s-a intors inapoi si ca a fost cu dracul...mi-a spus intr-o seara ca el e drac si tot o injura pe bunica(aadica mama lui) va rog sa imi spuneti e posedat sau nu?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O fi posedat... de alcool

| Drolja a răspuns:

Unii oameni posedă, alţii sunt posedaţi.
Nu există un om care, dacă nu posedă, să nu fie nici posedat. Una din două.

Cum spune Eurythmics: "some of them want to use you, some of them want to be used by you"; "some of them want to abuse you, some of them want to be abused".

Prin urmare, unchiul tău este posedat.

| RespiraSiInspira a răspuns:

Se poate sa fie in sevraj, daca el este mai betiv asa de felul lui(cel mai probabil), sau mai putin posibil din alte cauze.In orice caz, ar trebui sa il duceti la spital, nu are toate pasaricile in colivie, daca ma intelegiwinking

| William a răspuns:

Nu e in toate mintile.

| BogdantheDreamer a răspuns:

Daca e drac, atunci arde-l cu sfanta cruce, sa vezi ce face.

| sublime89 a răspuns:

Nu e posedat, e doar putin bolnav psihic.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Practica cumva magie/ocultism nu de alta dar ceia ce spune e adevarat partial in acest caz, cel mai probabil o fi fost in iad si a fost mintit de un demon ca ii da putere. Deci nu stiu exact, poate sa nu fie posedat ci sub influenta demonica (e o diferenta, atunci cand poseda un demon nu mai ai control asupra corpului), de obicei cand un demon e prin preajma se intampla lucru, daca e posedat ar trebui sa simti un miros subtil de ars, in preajma lui sa ai sentimente confuzie de furie, fustrare sau chiar depresie (fara o cauza aparenta).

| godless1859 a răspuns:

Eu ii recomand unchiului tau un psiholog.

| Andrei123654789 a răspuns:

Unchiul tau are o boala psihica...du-l la doctor...

| carina20 a răspuns:

Probabil e bolnav, deoarece Biblia arata clar ca asa ceva nu e posibil, ca azi sa se intoarca cineva din mormant. Iadul in Biblie se refera la moarte, iar invieri a facut doar Isus, iar oamenii azi nu pot face.