anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva dacă nefilimii apar în religia ortodoxă? Este adevărat că oamenii cu RH negativ au gene de nefilimi?

23 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Chiar daca Adam avea RH pozitiv si Eva negativ daca nu pacatuiau nu murea niciun copil.

Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu trebuie sa scrie nicaieri.

| RAY a răspuns (pentru Steregoi):

Ba da trebuie sa scrie, nu blasfemam biblia cum avem noi chef

| Steregoi a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dumnezeu nu e o inventie. E creatorul tuturor. Te chinui sa inventezi.

| Mircea08 a răspuns:

Voi puneti intrebari despre toate aberatiile pe care le gasiti pe net? Cititi vechiul testament si lamuriti-va cu privire la uriasi daca va foloseste la ceva. Eu am auzit in copilarie basme cu uriasi, zmei, si alte chestii de adormit copii - nu m-ar fi interesat nici atunci dar era vorba de Ileana Cosanzeana, la care tineam mult si nu-mi placea ca nefilimii ii faceau necazuri

| Romanul86 a răspuns:

Despre uriași vezi povestea lui David și Goliat sau citeste despre Patul lui Og la Deuteronom cap. 3, 11 : „Căci numai Og, regele Vasanului, mai rămăsese din Refaimi. Iată patul lui, pat de fier, şi astăzi este în Rabat-Amon: lung de nouă coţi şi lat de patru coţi, coţi bărbăteşti. "
Uriașii erau din neamul Refaimilor. Mai caută despre uriași în trimiterile acestor versete adică a Regelui Og sau a lui David și Goliat, eu știu că mai scrie și în Cartea Paralipomena din Bible despre uriași și oameni uriași cu 6 degete.

| Denly a răspuns:

Nefilimi nu. Giganți da. Acum nu știu la ce se referea cu Uriașii, dar o scriere tot din manuscrisele de la Marea Moartă a lui Enoh spune că îngeri au coborât din cer și au făcut sex cu femei pământene. În acest fel au încălcat porunca lui Dumnezeu și au fost izgoniți, nu se știe dacă încă sunt prizoneri aici pe Pământ.

| SG1995 a răspuns (pentru Denly):

Păi uriași ăia sunt numiți nephihilimi.

| Denly a răspuns (pentru SG1995):

Da, am auzit de acest lucru, dar prefer traducerea:"Uriași".

| anonim_4396 explică (pentru Denly):

Nefilim înseamnă înger căzut.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Greșit, nefilimi în mitologie sunt o rasă hibride între ființe angelice și oameni.

| danut a răspuns (pentru Denly):

Tare gesita informatia, ingerii nu pot face copii si nici sex, NU AU CU CE. Nu au organe genitale ca oamenii. Mai studiati inainte sa generati asa idei. Informatia este Biblica.

| Denly a răspuns (pentru danut):

Un procedeu de inmulture tot a fost intre ei

| danut a răspuns (pentru Denly):

Inmultirea sau posibilitatea de a creia fiinte vi este ceea ce ne face sa fim asemanatori cu Dumnezeu. Biblia CONFIRMA ca ingerii NU se pot inmulti. In chestia inmultirii sexuate se pare ca suntem unici in univers.

| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dumnezeu spune ACEST LUCRU dar tu care nu citesti Biblia nu ai de unde sa stii. Faptul ca nu crezi in Dumnezeu include si faptul ca nu crezi NICI in existenta ingerilor asa ca nu vad de ce te-ai amestecat in discutie, poate doar sa inflamezi spiritele.

| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Credinta mea este ca nu ai dorit niciodata sa cunosti si aceasta latura a omului.

| heracles a răspuns:

Salutare, daca chiar te pasioneaza chestii din acestea misterioase citeste-i cartea lui Zecharia Sitchin ''Regatele Piedute'' sunt niste speculatii privind originea omenirii, scriitorul acesta sustine ca ar fi tradus din scrierile cueniforme sumeriene niste pasaje unde se relateaza despre cum a fost creat omul prin- manipulare genetica- sau ingineria genetica- tot aia este, bine acum in zilele noastre iata ca si omul la randul sau a reusit sa ajunga sa practice si el ingineria genetica bine inteles la nivelul plantelor si animalelor fructelor.In scrierile sumeriene este pomenit un zeu (Marduk) in biblie apare sub numele de bel merodakh. asta nu inseamna ca acolo este adevarul absolut, cum nici in biblie nu este, si in biblie este vb de zeii(El-ohim)zeii '' (sa facem omul dupa chipul si asemanarea noastra) bosibil ca omul sa fi fost creat de alta civilizatie mult mai avansata prin inginerie genetica.

| Claudiugg a răspuns:

Mama ta-i delfin

| Mirna85 a răspuns:

Geneza 6:4