| LetMeBlowYourMind8 a întrebat:

happy
Stiti cumva cum se numesc acei oameni care cred in Dumnezeu, se roaga. dar nu cred in biserica si in traditiile acesteia?
Dau funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Exilee a răspuns:

Spre rusinea mea, miopia m-a inselat (din nou). sad

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Non religiosi

| Exilee a răspuns:

Te referi cumva la agnostici?

| Thunderstruck a răspuns (pentru Exilee):

De cand agnosticii cred in Dumnezeu si se roaga?laughing

| Thunderstruck a răspuns (pentru Exilee):

Se intampla, mi s-a intamplat si mie, nu te condamnlaughing.

| RAY a răspuns (pentru Exilee):

Ai avut si tu dreptate, Agnosticismul spiritual
Agnosticii care urmează pracitci religioase și spirituale tradiționale în absența cunoașterii lui Dumnezeu, fiind în același timp ireligioși.

| RAY a răspuns (pentru Thunderstruck):

Agnosticismul spiritual
Agnosticii care urmează pracitci religioase și spirituale tradiționale în absența cunoașterii lui Dumnezeu, fiind în același timp ireligioși.

| RAY a răspuns (pentru Exilee):

Teismul agnostic
Poziția celor ce nu susțin cunoașterea existenței vreunei zeități și totuși cred într-o astfel de existență.

| Thunderstruck a răspuns (pentru RAY):

Stiam si eu de ei, dar s-a referit la agnostici in general, daca ne luam dupa aceeasi logica, exista si crestini atei, da exista, sunt atei care practica invataturile crestine.

Citeste asta nu te supara pe mine ca team contrzis open your mind Teismul agnostic
Poziția celor ce nu susțin cunoașterea existenței vreunei zeități și totuși cred într-o astfel de existență.

| Thunderstruck a răspuns (pentru RAY):

Nu ma supar, stiu ce vrei sa zici, dar termenul de agnostic se refera la cineva care recunoaste ca nu are de unde sa stie daca exista sau nu Dumnezeu.Acum ca exista agnostici teisti, ateisti nu schimba cu nimic situatia, cel putin in cazul de fata, unde el s-a referit la un agnostic obisnuit.Am dat exemplul cu crestini atei sa vezi ca, chiar daca exista crestini atei, asta nu schimba cu nimic definitia crestinismului.

De ce agnostici sunt agnostici doar pentru iahve si nu pentru zeus?

| Exilee a răspuns (pentru Thunderstruck):

Spre rusinea mea, miopia m-a inselat (din nou). sad

| piTiCcu a răspuns:

Pocaiti.iar Blasfemie inseamna o forma de superioritate adica cand te crezi Dumnezeu.

| Ironicnαme a răspuns:

Eu știu că sunt pocăiți.

| Ahlexxa a răspuns:

Fa un masacru de cicrca 14-15 oameni, taie 8 gaini, pune-le intr-un borcan sau ce ai tu la indemana, si lasa-le vreo 17 ani. Dupa, Cristi va veni si iti va raspunde la intrebare. Fundoi?